Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi δίνει χρώμα στη ζωή μας με τις νέες αποχρώσεις του Mi Note 2


Η Samsung μας έχει συνηθίσει να βγάζει μια συσκευή και μόλις περάσει ο αρχικός ντόρος και αρχίζει να σβήνει το ενδιαφέρον να ρίχνει στην αγορά νέες αποχρώσεις, ώστε να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Στα βήματα αυτά λοιπόν, φαίνεται πως βαδίζει και η Xiaomi.

Μετά την λευκή απόχρωση του Xiaomi Mi Mix ήρθε η σειρά του Mi Note 2 να αποκτήσει διαφορετικού χρώματος "αδερφάκια".


Οι αρχικές αποχρώσεις του Mi Note 2 ήταν το μαύρο, το χρυσό και το ασημί. Στο CES 2017 η Xiaomi παρουσίασε και νέες αποχρώσεις, οι οποίες είναι πράσινο, ροζ, μωβ, οι οποίες σε αρχική φάση θα διατίθενται μόνο στην κινέζικη αγορά, αλλά μελλοντικά ίσως επεκταθούν και σε άλλες αγορές.


Αν εξαιρέσουμε τη ροζ απόχρωση που δεν προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση μιας και την έχουμε συναντήσει και σε άλλες συσκευές, τόσο το πράσινο όσο και το μωβ κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, αφού δεν τα έχουμε ξαναδει σε άλλο smartphone.


Το μόνο που μένει να δούμε είναι το κατά πόσο οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να αγοράσουν κινητό σε τόσο ιδιαίτερερες αποχρώσεις. Αν το πείραμα πετύχει ίσως δούμε και άλλες εταιρείες να ακολουθούν το παράδειγμα της Xiaomi. Στοιχεία σχετικά με τη διαθέσιμότητα των νέων Mi Note 2 καθώς και πληροφορίες για το αν η τιμή τους θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα προυπάρχοντα μοντέλα δεν υπάρχουν, πάντως τα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια.

Α.δ.

#Xiaomi