Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέο promo-video για το HTC Ocean λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση


Απέχουμε μόλις μερικές μέρες από την εκδήλωση της HTC στις 12 Ιανουαρίου και πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα που θα παρουσιαστούν σε αυτή.

Νέα στοιχεία σχετικά με ένα από τα κινητά που θα παρουσιαστούν την ερχόμενη βδομάδα ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας μέσω του γνωστού Evan Blass και συγκεκριμένα μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο twitter του, στο οποίο αποκάλυψε ένα από τα διαφημιστικά της HTC αναφορικά με το επερχόμενο event.


Μεταξύ άλλων στο video εμφανίζεται και το HTC Ocean, αν και το ευχάριστο δεν είναι τόσο αυτό όσο το γεγονός ότι οι γωνίες της οθόνης του Ocean θα έχουν πλέον μια πολύ ιδιαίτερη χρησιμότητα. Οι χρήστες θα μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν χρησιμόποιώντας τις άκρες αυτές. Επίσης θα μπορούν να ανοίξουν μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας τις γωνίες της οθόνης. Καλό φαίνεται, αλλά θα δείξει κατά πόσο όλο αυτό το "τέχνασμα" με την οθόνη θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή ζωή.


Επίσης στο συγκεκριμένο video η HTC μας δείχνει πως μπορούμε να τραβήξουμε μια selfie χρησιμοποιώντας τις νέες edge screen λειτουργίες.

Η HTC αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον 2 νέα smartphones στις 12 Ιανουαρίου, μεταξύ των οποίων το HTC U Ultra και το U Play, για τα οποία έχουν ήδη διαρρεύσει αρκετά στοιχεία. Ακόμα αναμένεται και το X10 το οποίο θα ανακοινωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2017, αλλά με άγνωστη ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Α.δ.

#HTC