Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το iPhone 8 έρχεται με design εποχής... iPhone 4


Εδώ και καιρό οι φήμες σχετικά με το iPhone 8, λένε ότι δεν θα έχει μια unibody μεταλλική κατασκευή, αλλά στην πλάτη θα έχει γυαλί, όπως εξάλλου έχει χρησιμοποιήσει και η Samsung στα τελευταία της μοντέλα. Επίσης έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι το iPhone 8 θα έχει ένα μεταλλικό πλαίσιο ανάμεσα στις γυάλινες επιφάνειες μπροστά και πίσω, το γνωστό δηλαδή "glass sandwich" design.


Αυτό το μεταλλικό πλαίσιο θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, κάτι το οποίο αποτελεί είδηση μιας και η Apple έχει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο υλικό από την εποχή του iPhone 4.

Η κατασκευή του iPhone 8 θα γίνει από την Foxconn και την Jabil, οι οποίες θα μοιραστούν τις παραγγελίες. Το κόστος κατασκευής θα είναι μειωμένο κατά 30 - 50%, αφού δεν θα χρειάζεται πλέον η διαδικασία κατεργασίας αλουμινίου που γινόταν κατά την παραγωγή των τελευταίων unibody iPhone. Μάλιστα ειδικοί σχολιάζουν πως η σφυρηλάτηση ανοξείδωτου χάλυβα είναι πολύ πιο σταθερή και το αποτέλεσμα θα είναι μια πιο στιβαρή συσκευή.

Και βέβαια τα χρήματα που θα εξοικονομίσει η Apple θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει για να εξοπλίσει με AMOLED οθόνη το iPhone 8, μιας και μια οθόνη LCD που χρησιμοποιεί μέχρι τώρα είναι σαφώς πιο οικονομική. Είδομεν...

Α.δ.

#Apple #iPhone8