Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το LG G6 θα είναι διαθέσιμο σχεδόν ένα μήνα πριν το Samsung Galaxy S8


Η μονομαχία Samsung - LG έχει ήδη ξεκινήσει πριν καν παρουσιάσουν τα νεά flagship για το 2017. Αυτή τη φορά... οι ημερομηνίες κάνουν τη διαφορά.


Για τη Samsung γνωρίζουμε ήδη ότι το πολυαναμενόμεο Galaxy S8 θα το παρουσιάσει στα πλαίσια του MWC στη Βαρκελώνη, όμως και η LG ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο ίδιο meeting το νέο G6.

Υπάρχει όμως και η κούρσα της διαθεσιμότητας, εκεί όπου η LG Electronics μέσω παραγόντων της, επιβεβαίωσε ότι η διαθεσιμότητα του LG G6 θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου, μόλις 2 βδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του, στο τέλος Φεβρουαρίου. Και όλα αυτά για να προλάβουν τη διαθεσιμότητα του Galaxy S8, η οποία θα είναι στις 18 Απριλίου (μάλλον).

Σαφώς και είναι ξεκάθαρο πως η LG προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την καθυστέρηση στην παραγωγή του S8. Μια καθυστέρηση που οφείλεται κυρίως στο "εκρηκτικό" Note 7, το οποίο τελικά έφυγε άδοξα από τα ράφια των καταστημάτων παγκοσμίως, όχι λόγω προβληματικής μπαταρίας, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά λόγω αστοχίας στον σχεδιασμό του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο σχεδιασμός του S8 να αλλαχτεί τελευταία στιγμή, εξού και η καθυστέρηση.

Όπως και να χει, το LG G6 είναι το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας για το 2017, μιας και τον προηγούμενο χρόνο το G5 δεν απέφερε στην LG τα αναμενόμενα.

Α.δ.

#LG #Samsung