Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το LG G6 αναμένεται με super-wide οθόνη 18:9 LCD και InTouch


Σιγά σιγά το παζλ που αφορά το νέο flagship της LG, λογικά το G6, αρχίζει να ολοκληρώνεται. Συγκεκριμένα, μόλις χτες η LG παρουσίασε μια νέα οθόνη QHD με ανάλυση 1440 Χ 2880, η οποία θα ενσωματωθεί στο επόμενο high-end κινητό της εταιρείας.


Η οθόνη αυτή είναι LCD 5.7'' και η πυκνότητά της είναι 564ppi κάτι το οποίο σημαίνει σύμφωνα με την LG "μια καθηλωτική εμπειρία προβολής" με αναλογία 18:9, η οποία είναι σχεδιασμένη για να ενισχύσει την dual screen multi tasking δυνατότητα που προσφέρει το Android 7.0.

Επιπλέον η τεχνολογία InTouch της LG καθιστά την απόκριση της οθόνης πολύ καλή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μεταξύ της στιγμής που αγγίζει κάποιος την επιφάνεια της οθόνης και της απόκρισης αυτής υπάρχει πλέον μια σχεδόν μηδαμινή καθυστέρηση. Επίσης η LG αναφέρει ότι μιλάμε για μια οθόνη με ελάχιστα bezel και ότι είναι εξαιρετικά λεπτή.

Η νέα οθόνη προσφέρει μια αρκετά βελτωμένη εμπειρία στο κομμάτι της ορατότητας σε εξωτερικούς χώρους με φυσικό φώς, ενώ καταναλώνει 30% λιγότερη ενέργεια κάτι που μας ακούγεται πολύ καλό.

Η LG αναμένεται να μας παρουσιάσει το G6 (αν τελικά αυτό είναι το όνομά του) προς το τέλος Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του MWC στη Βαρκελώνη και σίγουρα, όσο πλησιάζει ο καιρός, θα μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το νέο flagship της LG. Stay tuned...

Α.δ. &

#LG

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π