Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το επερχόμενο mid-range Moto G5 Plus εντοπίστηκε σχεδόν 2 μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση


Είναι γνωστό πως Motorola και Lenovo σχεδιάζουν από κοινού να κυκλοφορήσουν μια νέα σειρά G5 Moto και μάλιστα σε διάστημα μικρότερου του έτους από την παρουσίαση του Moto G4 (Μάιος 2016). Και προς αιφνιδιασμό όλων μας μια συσκευή ονόματι Moto G5 Plus, έγινε διαθέσιμη προς πώληση μέσω OLX, ένα πολύ γνωστό διαδικτυακό κατάστημα.

Το υποτιθέμενο Moto G5 Plus πωλείται λοιπόν μέσω του OLX Ρουμανίας (με ονομασία XT1685) και μάλιστα ο πωλητής μας δείχνει και φωτογραφίες καθώς και λίστα με τις προδιαγραφές αυτού.

Συγκεκριμένα το G5 Plus τρέχει Android 7.0 Nougat, διαθέτει οθόνη 5.5'' 1080p και τροφοδοτείται από τον octa-core επεξεργαστή Snapdragon 625. Η συσκευή διαθέτη σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4GB ram, 32GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 3080mAh. Επίσης, η πίσω κάμερα είναι ανάλυσης 13Mp ενώ η μπροστινή 5Mp.

Ο πωλητής δεν ξεκαθαρίζει πως βρέθηκε η εν λόγω συσκευή στα χέρια του, δεδομένου ότι σε αυτή φαίνεται η επιγραφή: Motorola confidential property, not for sale. Σύμφωνα με τον πωλητή η συσκευή, η οποία πωλείται χωρίς κανένα αξεσουάρ, θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάρτιο, ενώ η τιμή της αυτή τη στιγμή είναι περίπου 387$ και προφανώς δεν θα είναι αυτή η επίσημη τιμή.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση επίσης είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συσκευή μοιάζει αρκετά με ένα άλλο μοντέλο το οποίο και πάλι αιφνιδιαστικά παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Moto X (2017). Μάλλον πρόκειται για δυο διαφορετικές συσκευές, οι οποίες απλά μοιάζουν, μιας και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του G5 Plus και να διαπιστώσουμε που κρυβεται η αλήθεια.

Α.δ.

#Motorola