Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η HTC μας προετοιμάζει για την αυριανή παρουσίαση των U Ultra και U Play


Κυκλοφόρησε νέο video από την HTC με το οποίο μας προϊδεάζει σχετικά με το αυριανό event με τίτλο: "it is all about U". Το video ουσιαστικά προωθεί τη live stream παρακολούθηση του event.


Τι περιμένουμε να δούμε σε αυτή? Το HTC U Ultra phablet με την οθόνη των 6'' καθώς και το μικρότερο HTC U Play με οθόνη 5.2''.

Και μπορεί η HTC να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των συσκευών που υποστηρίζουν VR λειτουργίες, με το HTC Vive, όμως στην κατηγορία των high-end συσκευών δεν τα πάει εξίσου καλά, ακόμα και μετά την παραγωγή του HTC 10, της καλύτερης μέχρι και σήμερα συσκευής που μας έχει παρουσιάσει. Εξάλλου, όπως έχει αποδειχτεί, η HTC υστερεί αρκετά στο θέμα προώθησης των συσκευών της. Αρκεί να πάμε λίγο πίσω στο χρόνο, κάπου στο 2013, τότε που είχε πληρώσει το ποσό των 12εκ. $ στον γνωστό ηθοποιό Robert Downey Jr. ώστε να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, χρήματα το οποία δεν αποσβέστηκαν ποτέ.

Όσο για τα χαρακτηριστικά των 2 συσκευών που αναμένεται να γνωρίσουμε επίσημα αύριο και σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει, σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:


Το HTC U Ultra διαθέτει οθόνη 6'' με ανάλυση 1440 Χ 2560 και επίστρωση Gorilla Glass. Θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 835, η ram θα είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος 64GB. Στην πλάτη της συσκευής θα δούμε dual-camera με ανάλυση 24Mp και 13Mp, ενώ στο μπροστινό μέρος η selfie-camera θα είναι ανάλυσης 16Mp. Η μπαταρία του U Ultra θα είναι 4000mAh και θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.


Το HTC U Play θα διαθέτει οθόνη 5.2'' με ανάλυση 1080 Χ 1920, θα φοράει επεξεργαστή MediaTek Helio P10, η ram θα είναι 3GB και ο αποθηκευτικός χώρος 32GB. Το U Play θα έχει μια κάμερα στο πίσω μέρος και μια στο μπροστινό ανάλυσης 16Mp και οι δύο. Η μπαταρία θα είναι 2500mAh, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται ενσωματωμένος στο home button στην μπροστινή πλευρά της συσκευής.

Α.δ. + Α.δ.

#HTC #HTCUUltra #HTCUPlay