Αναζήτηση
  • SZ Team©

Video-διαρροή: το Nokia 8 "προδόθηκε" στο CES 2017


Μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια videos που μας δίνουν μια γεύση από το Nokia 8. Η επίσημη παρουσίαση αναμένεται στο MWC, αλλά προφανώς η Qualcomm που ήταν και στο CES 2017 μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε από τώρα το Nokia 8, αν και απαγόρευσε την λήψη φωτογραφιών, ευτυχώς για εμάς, κάποιος τα κατάφερε.

Οι φήμες έλεγαν ότι το δυνατό χαρτί της Nokia για το 2017 θα ήταν το P1, αλλά αφού ήδη παρουσίασε το Nokia 6, η ονομασία Nokia 8 φαντάζει μάλλον πιο πιθανή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το Nokia 8 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μια θα φοράει Snapdragon 835 με 6GB ram και κάμερα βασική στα 24Mp με OIS + EIS καθώς και selfie-camera ανάλυσης 12Mp, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει διπλό ηχείο και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 64GB και 128GB με δυνατότητα αύξησης αυτού μέσω microSD κάρτας.

Η δεύτερη και πιο προσιτή έκδοση, θα έρθει με Snapdragon 821, 4GB ram και κάμερες μικρότερης ανάλυσης, αλλά ακόμα άγνωστο στα πόσα Mp.

Στα videos βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν φυσικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Περισσότερα για το κατασκευαστικό κομμάτι δεν γνωρίζουμε, αλλά σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε πρέπει να είναι μεταλλική unibody κατασκευή, περίπου όπως το Nokia 6.

Αυτό επίσης που πισεύεται είναι ότι το Nokia 8 θα διαθέτει οπτικά μέρη Carl Zeiss, ενώ λόγω της επιγραφής HRM στις προτότυπες συσκευές, μάλλον θα υποστηρίζει λειτουργία μέτρησης καρδιακού παλμού.

Α.δ.

#Nokia8 #NOKIA