Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Vivo V5 Plus 10 μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση


Όπως θα έχετε δει στην αρχική σελίδα του smartphonerz.gr, στην ενότητα "Save the date" σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με την παρουσίαση του VivoV5 Plus στις 23 Ιανουαρίου, στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Και μπορεί να απέχουμε 10 μέρες από το συγκεκριμένο event, όμως ήδη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της συγκεκριμένης συσκευής.


Το Vivo V5 Plus ουσιαστικά θα είναι μια αναβάθμιση του υπάρχοντος V5. Συγκεκριμένα, η κάμερα του V5 με την ανάλυση 20Mp πρόκειται να αναβαθμιστεί σε dua-camera, διατηρώντας η βασική τα 20Mp και προσθέτοντας άλλα 8Mp στη δεύτερη κάμερα. Το V5 Plus όμως θα διαθέτει dual-camera και στην μπροστινή επιφάνεια και μάλιστα με ανάλυση 20Mp + 8Mp. Ο αισθητήρας των 12Mp αναμένεται να είναι Sony IMX376 με f/2.0.


Σύμφωνα και με τις εικόνες που διέρρευσαν. το V5 Plus δεν διαφέρει σχεδιαστικά και πολύ από το απλό V5. Μια διαφορά που εντοπίζουμε στο Plus είναι η θύρα usb Type-C που διαθέτει στο κάτω μέρος, ενώ στον τομέα του πάχους είναι ο.3 χιλιοστά λεπτότερο από τον προκάτοχό του. Το βάρος της συσκευής είναι 158.6g, δηλασή 4g παραπάνω από το V5, το οποίο ίσως και να σημαίνει μεγαλύτερη μπαταρία από τα 3000mAh που είχει το V5. Εξάλλου οι φήμες θέλουν την μπαταρία του V5 Plus 3300mAh και θα υποστηρίζει Quick Charge.


Το Vivo V5 Plus φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.5'' Full HD, με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Τα χρέη επεξεργαστή αναλαμβάνει ο Snapdragon 652, οκταπύρηνος και χρονισμένος στα 1.8GHz, ενώ η συσκευή θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow μέσω του UI της Vivo, Funtouch OS.

Α.δ.