Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέες 3D εικόνες από το επερχόμενο Samsung Galaxy S8


Σας το έχουμε ξαναπεί ότι μέχρι να κυκλοφορήσει το Galaxy S8 θα κουραστείτε να διαβάζετε για φήμες, διαρροές στοιχείων και γενικά πολλά για την εν λόγω συσκευή.

Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που οι φήμες αξίζουν, ακόμα και αν δεν είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία αυτών.


Συγκεκριμένα, ένας κατασκευαστής θηκών (ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του) έστειλε σε γνωστό site του εξωτερικού εικόνες 3D που ξεδιπλώνουν ολόκληρο το σχεδιασμό του επερχόμενου S8.


Είναι μόλις 3 εικόνες, αλλά τα στοιχεία που δίνουν πολλά. Καταρχάς ο edge σχεδιασμός είναι πολύ έντονος στο S8, ενώ πλέον τα bezel έχουν ελαχιστοποιηθεί. Επίσης, όπως έχουμε ξαναδεί, δεν υπάρχει home button, αλλά ούτε και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, τουλάχιστον όχι σε όρατό σημείο. Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για τοποθέτηση του αισθητήρα κάτω από τη γυάλινη επιφάνεια της πρόσοψης.


Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που προκύπτει από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι τα ηχεία που βρίσκονται πάνω αλλά και κάτω από την οθόνη, οπότε μπορούμε να μιλάμε για στερεοφωνικά ηχεία. Ευτυχώς η υποδοχή για ακουστικά 3.5mm δείχνει να υφίσταται ακόμα, ενώ για τη θύρα USB ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκαθαρο. Η λογική πάντως λέει πως το Galaxy S8 θα διαθέτει θύρα USB Type-C, όπως εξάλλου είχε χρησιμοποιήσει η Samsung τόσο στο Note 7 όσο και στη φετινή Galaxy A σειρά.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π