Αναζήτηση
  • SZ Team©

Στις 26 Φεβρουαρίου η Motorola ανακοινώνει το νέο G5 Plus


Συνήθως η Κυριακή πριν την μεγάλη ετήσια εκδήλωση MWC στην Βαρκελώνη είναι γεμάτη με εκδηλώσεις από διάφορους κατασκευαστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τα καινούρια τους επιτεύγματα. Έτσι θα γίνει και φέτος.


Η Nokia και η Huawei έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου στις 26 Φεβρουαρίου. Σε αυτές έρχεται τώρα να προστεθεί και η Motorola, η οποία ετοιμάζει ξεχωριστή εκδήλωση στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη και η οποία έχει αποστείλει ήδη στα μέσα ενημέρωσης outlets που ενημερώνει για το event, ενώ περιμένουμε εκείνη τη μέρα την παρουσίαση ενός τουλάχιστον νέου smartphone.

Με βάση αυτά τα οποία εχουμε ήδη μάθει, λογικά στις 26 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί η νέα σειρά G5 με το G5 Plus να συγκεντρώνει τα φώτα πάνω του, αλλά ίσως συνοδεύεται και από ένα μικρότερο G5 ίσως και κάποιο τρίτο ακόμα πιο οικονομικό.

Αυτά που ξέρουμε μέχρι και τώρα για το G5 Plus είναι ότι η οθόνη θα είναι 5.5'' 1080p, η πίσω κάμερα θα είναι 13Mp και η μπροστινή 5Mp. Θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 625 με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, η μπαταρία του θα είναι 3080mAh και θα τρέχει out of the box Android 7.0 Nougat.

Α.δ.

#Motorola