Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Samsung ανακοινώνει το τελικό πόρισμα για το "εκρηκτικό" Galaxy Note 7 στις 23 Ιανουαρίο


Η Samsung Electronics έκανε ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια της αποτυχίας του Galaxy Note 7 και συγκεκριμένα, τι ήταν αυτό που προκαλούσε την ανάφλεξη της συσκευής. Η εταιρεία πλέον είναι έτοιμη να ανακοινώσει επίσημα το πόρισμα της συγκεκριμένης έρευνας και μάλιστα, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, η ημερομηνία της ανακοίνωσης θα είναι στις 23 Ιανουαρίου, μια μέρα πριν την δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το Q4 2016.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό που τελικά έφταιξε για το "εκρηκτικό" Note 7 ήταν η μπαταρία, εφόσον η Samsung μέσα στα εργαστήρια και μετά από πολλούς πειραματισμούς κατέληξε ότι δεν έφταιγε κάτι που σχετιζόταν είτε με το software είτε με το hardware της συσκευής.

Η Samsung πλέον καλείται να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μετά την μεγαλύτερη αποτυχία στον τομέα ασφάλειας ενός smartphone και τις ζημιές που προκάλεσε αυτή ύψους 5.2 δις $. Πάντως ο επικεφαλής της Samsung στον τομέα των smartphones, Koh Dong-jin, μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσει, θα προβεί σε δηλώσεις σχετικά με τους τρόπους που θα αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοια περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη με το Note 7.

Και βέβαια, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, μπορεί για τη Samsung να αναμένονται αυξημένα κέρδη εξαιτίας των αυξανόμενων πωλήσεων των OLED οθονών αλλά και την άνοδο των τιμών των chip μνήμης, από την άλλη όμως η έλλειψη άμεσης και σαφούς απάντησης στο θέμα με το Note 7, ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά στους καταναλωτές και τελικά να μην στραφούν στην αγορά του πολυ-αναμενόμενου Galaxy S8.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π