Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το νέο ZTE Hawkeye έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, διαλέγεις υλικό και χρώμα και το αποκτάς με 199$


Η ZTE ανακοίνωσε αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια του CES 2017. Ένα από αυτά ήταν και το ZTE Blade V8, ένας ισάξιος ανταγωνιστής του Honor 6X. Εκτός όμως αυτού παρουσίασε μια νέα συσκευή, η οποία μάλιστα προέκυψε με τη βοήθεια του κοινού ή καλύτερα, με τη βοήθεια των ίδιων των καταναλωτών μέσω της διαδικτυακής κοινότητας της εταιρείας.


Μιλάμε για μια συσκευή σε πρωτότυπη μορφή για την οποία δεν γνωρίζαμε τίποτα για τα χαρακτηριστικά της ή ακόμα και την ονομασία της. Όλα αυτά μέχρι σήμερα.

Και λέμε μέχρι σήμερα, γιατί η ZTE ανακοίνωσε επίσημα τις προδιαγραφές του νέου της smartphone, το οποίο πλέον έχει όνομα: Hawkeye, και το οποίο μπορεί να προπαραγγείλει κάποιος μέσω Kickstarter για 199$. Βέβαια η τιμή αυτή μπορεί να μην παραμείνει τόσο χαμηλά κατά τη συνέχεια, αλλά ας δούμε τι μπορούμε να αποκτήσουμε με 199$:

- Android Nougat out of the box

- Dual-camera στο πίσω μέρος μεανάλυση 12Mp + 13Mp και optical zoom

- 8Mp selfie-camera

- οθόνη 5.5'' Full HD

- επεξεργαστής Snapdragon 625

- 3GB ram + 32GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέχρι 256GB μέσω microSD

- DualSIM

- 3000mAh

- USB Type-C, Quick Charge 2.0

- Fingerprint, NFC

Ναι, για τα λεφτά που χρειάζονται για να το αποκτήσεις, το ZTE Hawkeye είναι μια πολύ καλή επιλογή. Και όλα αυτά πριν φτάσουμε στο κερασάκι της τούρτας. Η λειτουργία Senseye που διαθέτει η συσκευή επιτρέπει στο χρήστη να κάνει κάποια πράγματα απλά κοιτάζοντάς τη, όπως πχ να πλοηγηθεί γενικά, να αλλάξει σελίδα στον browser κα.


Αν εντυπωσιαστήκατε τότε μπορείτε απλά να το παραγγείλετε μέσω Kickstarter για 199$, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς η συσκευή αναμένεται να είναι διάθεσιμη από Σεπτέμβριο του 2017, σε 8 μήνες περίπου. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 15 διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, αλλά και το υλικό κατασκευής του στο zteusa.com

Α.δ.

#ZTE