Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Samsung Galaxy J7 (2017) μέσα από φωτογραφίες κατασκευαστή θηκών


Η Samsung περιμένει πολλά από την φετινή Α-series αλλά και την J-series, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επιβιώσει από τον ανταγωνισμό με τους κινέζους στην συγκεκριμένη κατηγορία smartphone. Κρίνοντας από την πρόσφατη ανακοίνωση και κυκλοφορία της A-series, η αντοχή στο νερό, η premium κατασκευή αλλά και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ακόμα και για το "μικρό" της σειράς Α3 (2017), δείχνει πως η Samsung θέλει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Το αν αυτή η στρατηγική της Samsung πετύχει ή όχι θα κρίθεί από τις πωλήσεις της J σειράς, δεδομένου ότι στην κατηγορία αυτή εταιρείες όπως η Vivo, η Huawei και η Xiaomi προσφέρουν πολύ δελεαστικές συσκευές και σε πολύ καλές τιμές. Προφανώς λοιπόν η Samsung δεν σκοπεύει να αφήσει τη σειρά Galaxy J (2017) στην τύχη της.

Το νέο Galaxy J7 (2017), με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες και εικόνες, όπως αυτές που διέρρευσαν από έναν κατασκευαστή θηκών για smartphones, είναι όμορφο, έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από τα ακριβότερα αδέρφια του, όπως την ταχεία φόρτιση. Επίσης θα έχει θύρα για ακουστικά, 2 μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου, micro USB, θα τρέχει Android 7.0 και θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 625, Επίσης διαθέτει 2GB ram, ενώ η οθόνη του είναι 5.5'' 1080p Super AMOLED. Τελευταίες πληροφορίες λένε πως η πλάτη της συσκευής θα είναι από πλαστικό, μιας και η μπαταρία θα είναι αποσπώμενη, ώστε να ικανοποιηθούν όλοι εκείνοι που διαμαρτύρονται για τις unibody κατασκευές.

Α.δ.