Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα ευρωπαϊκά HTC 10 και HTC One M9 θα αναβαθμιστούν στις επόμενες 2 βδομάδες σε Android Nougat


Ένα tweet από τον Graham Wheeler, Διευθυντής της HTC EMEEA (Europe, Middle East and Africa) ήταν αρκετό για να χαροποιήσει χιλιάδες κατόχους των HTC 10 ΚΑΙ HTC One M9 στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες οι κάτοχοι των δύο αυτών συσκευών στην Ευρώπη θα λάβουν το update για το Android 7.0 στις συσκευές τους.


Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή σειρά παίρνει το HTC A9, αλλά με άγνωστο το πότε θα είναι διαθέσιμο το update για αυτή τη mid-range συσκευή.

Βέβαια υπήρξε και ένα ακόμα tweet, αυτή την φορά από τον HTC tipster @LlabTooFeR, ο οποίος έκανε λόγο για 3 βδομάδες και όχι 2, όπως αναφέρθηκε παραπάνω και ο λόγος είναι ότι η HTC θέλει τα ξεκλείδωτα smartphone να πάρουν ταυτόχρονα το update με εκείνα που είναι branded, κάτι το οποίο θα πάει λίγο πίσω την όλη διαδικασία.

Το Android 7.0 περιέχει μια βελτιωμένη έκδοση του Doze, το οποίο εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας διακόπτοντας εφαρμογές που τρέχουν στο προσκήνιο, όταν η συσκευή παραμένει αρκετή ώρα αδρανής. Περιλαμβάνει επίσης το ενημερωμένο Unicode 9.0 Emoji καθώς και τη λειτουργία split-screen και το "clear-all" που επιτρέπει με το πάτημά του να κλείνει γρήγορα όλες τις ανοιχτές εφαρμογές της συσκευής.

Α.δ.

#HTC