Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Meizu ετοιμάζει 6 συσκευές για το πρώτο 6μηνο του 2018


Το Meizu M6S είχε προγραμματιστεί για παρουσίαση την ερχόμενη βδομάδα, όμως λόγω κάποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην κάμερα της συσκευής, το event παίρνει παράταση για το νέο έτος.


Meizu

Βέβαια το Meizu M6S είναι η μια από τις 6 συσκευές που μας ετοιμάζει η εταιρεία για το πρώτο 6μηνο του 2018. Όσο για το M6S, αυτό αναμένεται να είναι η εξέλιξη του Meizu M6 και του M6 Note, αλλά όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Γενάρη ή και τον Φεβρουάριο του 2018 για να μάθουμε περισσότερα, όπως για παράδειγμα αν τελικά το fingerprint έχει τοποθετηθεί σε πλαινή θέση, όπως προέκυψε από παλαιότερες φωτο-διαρροές.


Meizu M6S leak

Η συσκευή πάντως που έχει συγκεντρώσει το περισσότερο ενδιαφέρον είναι η επετειακή έκδοση που ετοιμάζει η Meizu για τα 15 χρόνια παρουσίας της στον χώρο των smartphones. Έχουμε δει ήδη εικόνα από το επερχόμενο μοντέλο, ενώ οι πληροφορίες λένε για τιμή εκκίνησης τα 450$.

Τέλος και αναφορικά με τους επεξεργαστές των 6 νέων συσκευών της Meizu, αναμένονται να είναι όχι MediaTek αλλά Snapdragon, ενώ για μια τουλάχιστον συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο επεξεργαστής Exynos της Samsung.

Α.δ.

#MeizuM6S