Αναζήτηση
  • SZ Team©

Θήκη μέσω Amazon επιβεβαιώνει το penta-cam του Nokia 9 PureView


Όταν είδαμε τις πρώτες εικόνες του πολυ-συζητημένου Nokia 9 PureView με το σχεδόν... διαστημικό back panel με το penta-cam system δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε. Μετά όμως ήρθαν και νέες εικόνες, ενώ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι πρώτες θήκες που επιβεβαίωναν την ύπαρξη των 5 αισθητήρων στο πίσω μέρος της συσκευής. Και τώρα, μέσω του Amazon, μια νέα θήκη έρχεται για να μας πείσει πως σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης τουλάχιστον το Nokia 9 PureView έχει κλειδώσει.


Nokia 9 PureView case by Amazon

Αυτό που καθυστέρησε αρκετά την επίσημη ανακοίνωση του Nokia 9 PureView (αναμένεται αρχές του 2019) ήταν το software, το οποίο έπρεπε να δημιουργηθεί προκειμένου να συνεργάζεται άψογα με το penta-camera system.

Πίσω και πάλι στις θήκες που έχουν κυκλοφορήσει και οι οποίες δυστυχώς επιβεβαιώνουν μόνο την πίσω όψη του Nokia 9 PureView. Μπροστά δεν υπάρχουν ακόμα σίγουρες προβλέψεις, αλλά η λογική λέει ότι θα δούμε notch, χωρίς ακόμα να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες.


Nokia 9 PureView render

Όσο για τους 5 αισθητήρες, ο καθένας από αυτούς θα είναι με διαφορετικές δυνατότητες και θα συνοδεύονται από ένα LED flash αλλά και ένα Laser AutoFocus System, ενώ τα οπτικά μέρη θα είναι ZEISS, όπως ήταν αναμενόμενο.

Όσο για το εσωτερικό της συσκευής εκεί αναμένουμε να δούμε επεξεργαστή Snapdragon 845 συνδυασμένο με τουλάχιστον 6GB ram και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Η συσκευή φυσικά θα τρέχει Android 9 Pie out of the box, ενώ σύμφωνα και με τις θήκες που έχουν διαρρεύσει, η συσκευή θα διαθέτει υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.

Πληροφορίες για τιμές και διαθεσιμότητα του Nokia 9 PureView δεν υπάρχουν, αλλά όλα συντελούν στο γεγονός ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στο επερχόμενο CES 2019. Άντε να δούμε λοιπόν τι ακριβώς μας επιφυλάσσει η HMD Global με την συγκεκριμένη συσκευή, μια συσκευή που θα αποτελέσει και το μεγαλύτερο στοίχημα μέχρι στιγμής της εταιρείας που διαχειρίζεται το brand-NOKIA τα τελευταία χρόνια.

Α.δ.

#NOKIA #Nokia9PureView