Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Blackberry ετοιμάζει συσκευή keyboard-less και με πιστοποίηση IP67


Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η Blackberry ετοιμάζει συσκευή που θα είναι μόνο οθόνη ή αλλιώς keybord-less. Τη συγκεκριμένη συσκευή θα την γνωρίσουμε επίσημα κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο και μάλιστα θα διαθέτει πιστοποίηση IP67 (αντοχή σε σκόνη) κάτι που την καθιστά την πρώτη Blackberry συσκευή με τέτοιο χαρακτηριστικό.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες μας έρχονται από τον Mahieu Francois, ο οποίος είναι ο Global General Manager της TLC, της εταιρείας δηλαδή που διαχειρίζεται πλέον το brand της Blackberry.


Η ιδέα για την νέα συσκευή της Blackberry ήταν να δημιουργηθεί ένα smartphone με Android, το οποίο θα μπορεί να το χαρεί ο χρήστης κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα κάτω από τη βροχή ή κάνοντας το μπάνιο του σε μια πισίνα. Επιπλέον δεν θα υπάρχει και το άγχος της μπαταρίας δεδομένου ότι το νέο smartphone της Blackberry θα είναι εξοπλισμένο με "mixed use" μπαταρία, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα διαρκεί τουλάχιστον 2 μέρες. Και όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με τον Mahieu Francois, θα είναι ένας καλός λόγος για να αλλάξουν συσκευή κάποιοι χρήστες που χρησιμοποιούν iPhone ή Samsung συσκευή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή της Blackberry δεν υπάρχουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα διαφέρει αρκετά από το Keyone, το οποίο το γνωρίσαμε επίσημα στις αρχές του χρόνου, ενώ το πιο πιθανό είναι να αποτελεί μια εξέλιξη του DTEK-60 (2016), του οποίου εικόνα βλέπετε παραπάνω και ουσιαστικά ήταν η μοναδική all-touch Blackberry συσκευή μέχρι στιγμής.

Πολύ πιθανό η Blackberry και η TLC να μοιραστούν μαζί μας περισσότερες πληροφορίες στα πλαίσια της IFA 2017 (1 - 6 Σεπτεμβρίου), οπότε αναμένουμε προκειμένου να μάθουμε λεπτομέρειες για το αρκετά ενδιαφέρον νέο project της εταιρείας.

Α.δ.

#BlackBerry