Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η ZTE ετοιμάζει συσκευή τύπου υποβαθμισμένο Axon 7s


Φαίνεται ότι η ZTE ετοιμάζει συσκευή χαμηλότερου κόστους από το Axon 7s ή μια lite έκδοση αυτού. Σύμφωνα και με τις εικόνες μπορούμε να δούμε στην μπροστινή πλευρά τις νέου σχεδιασμού σχάρες των ηχείων, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει η dual camera, χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο 7s. Το εσωτερικό όμως της νέας αυτής συσκευής παραπέμπει στο Axon 7.

Η νέα αυτή συσκευή με κωδική ονομασία ZTE A2018, συμπεριλαμβάνει μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Axon, όπως για παράδειγμα την OLED οθόνη 5.5'' με ανάλυση QHD, τα στερεοφωνικά ηχεία κθώς και την dual camera. Οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου θα είναι τρεις: 64, 128 και 256GB.

Ο επεξεργαστής της νέας αυτής συσκευής θα είναι ο 4-πύρηνος Snapdragon 820 και θα συνδυάζεται με 4GB ram, όταν το 7s φοράει τον ταχύτερο S821 με 6GB ram.

Άλλη μια ανεξήγητη υποβάθμιση της νεάς Axon συσκευής είναι η δυνατότητα καταγραφής video 1080p, ενώ θα περιμέναμε 4K, αλλά ελπίζουμε η πληροφορία μέσω TENAA να μην είναι διασταυρωμένη. Επίσης και στον τομέα της μπαταρίας υπήρξε υποβάθμιση καθώς η συσκευή διαθέτει 3320mAh.

Προς το παρόν, γνωρίζοντας σίγουρα ότι δεν μιλάμε για το Axon 8, τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάπου παραπέμπουν σε Axon 7, κάπου αλλού πάλι όχι. Όπως και να `χει περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να λύθούν όλες οι δικές μας αλλά και δικές σας απορίες.

Α.δ.