Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Alcatel 3C θα είναι το πιο οικονομικό smarphone με οθόνη 18:9


Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα μόνο χαρακτηριστικό των smartphones που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2017 και το οποίο ξεχώρισε, αυτό θα ήταν η οθόνη με αναλογία 18:9. Ενα χαρακτηριστικό το οποίο συναντήσαμε αρχικά σε high-end συσκευές, όπως το LG G6 και το Samsung Galaxy S8 και S8+. Μετά από λίγο καιρό είδαμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και σε mid-range συσκευές που παρουσίασαν εταιρείες όπως η Huawei, η Gionee, η Vivo, αλλά και εταιρείες μικρότερου μεγέθους όπως η Maze και η Bluboo.

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε το χαρακτηριστικό της 18:9 οθόνης και σε πιο entry-grade συσκευές. Μια τέτοια απόπειρα θα πραγματοποιήσει η TCL, η εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον το brand της Alcatel. Η νέα συσκευή ονομάζεται Alcatel 3C και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2018.


Alcatel 3C

Το Alcatel 3C θα διαθέτει οθόνη 6'' IPS με ανάλυση 1440 Χ 720. Θα διαθέτει τον 4-πύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, MT8321 χρονισμένο στα 1.3GHz και κάρτα γραφικών την old-timer Mali 400 GPU. Η ram θα είναι μόλις 1GB και ο αποθηκευτικός χώρος 16GB.

Όσο για τις κάμερες, η πίσω κάμερα θα είναι 8Mp και η μπροστινή 5Mp, αλλά και οι 2 αισθητήρες θα διαθέτουν interpolation τεχνολογία, κάτι που είδαμε και στο παρελθόν, τότε που τα Mega-pixel "μετράγανε" περισσότερο από την ποιότητα των φωτογραφιών.


Alcatel 3C

Η μπαταρία του Alcatel 3C θα είναι 3000mAh, θα υπάρχει fingerprint, ενώ η συσκευή θα διαθέτει Triple-Tray, δηλαδή θα δέχεται 3 κάρτες ταυτόχρονα, 2 nano-SIM και μια microSD.

Το Alcatel 3C αναμένεται μέσα στο πρώτο 4μηνο του 2018 και θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη με τιμή 130€.

Α.δ.

#Alcatel