Αναζήτηση
  • SZ Team©

MWC 2017: Alcatel A5 Led, A3 και U3


Η Alcatel παροσίασε και αυτή με τη σειρά της 3 νέα smartphones στα πλαίσια του MWC στη Βαρκελώνη. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

ALCATEL A5 LED

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα από τις συσκευές που παρουσίασε τόσο για τα συμπαθητικά χαρακτηριστικά της όσο και για την... αναμμένη πλάτη αυτής, κυριολεκτικά!


Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα από την οθόνη του A5 Led που είναι 5.2'' IPS HD. Η συσκευή τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο MediaTek MT6753, χρονισμένο στα 1.5GHz. Το πακέτο ram/rom είναι 2/16GB με επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι ανάλυσης 8Mp, ενώ η selfie camera είναι ανάλυσης 5Mp. Και οι δυο έχουν τη δυνατότητα λήψης 1080p video.

Το A5 Led τρέχει Android 6.0 Marshmallow και διαθέτει μπαταρία 2800mAh. Βαρετά ως εδώ? Θα συμφωνήσω μαζί σας. Όμως πάμε και στο διασκεδαστικό κομμάτι της συσκευής.

Η πλάτη του A5 Led είναι "ντυμένη" με λυχνίες που μέσω προγράμματος ανάβουν δυναμικά και μπορούν να λειτουργήσουν σαν ειδοποίηση, αλλά μπορούν επίσης να συγχρονιστούν και με την μουσική που ακούγεται μέσω της συσκευής. Δεν τελειώσαμε όμως. Υπάρχουν και άλλα καλύμματα για την πλάτη της συσκευής με διάφορα χαρακτηριστικά όπως επιπλέον μπαταρία ή ηχείο με stand ή ένα απλό cover σε περίπτωση που δεν θέλουμε κάποιο από τα προηγούμενα.

ALCATEL A3

Εδώ δεν υπάρχουν δυνατά χαρακτηριστικά ούτε πλάτη φωτιζόμενη. Σύμφωνα με την Alcatel όμως, το A3 είναι το πιο προσιτό smartphone με οθόνη 5''HD.


Ο επεξεργαστής του A3 είναι ο MediaTek MT6737 τετραπύρηνος και χρονισμένος στα 1.25GHz. Το πακέτο ram/rom είναι 1.5/16GB. Η βασική πίσω κάμερα είναι ανάλυσης 13Mp, ενώ η selfie camera είναι ανάλυσης 5Mp. Το Α3 διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που δεν έχει το A5 Led (καλό ε?) και μπαταρία χωρητικότητας 2460mAh.

ALCATEL U3

Εδώ, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, έχουμε το πιο προσιτό 4G smartphone με οθόνη 5''. Η ανάλυση της οθόνης είναι 480Χ854, διαθέτει επεξεργαστή MediaTek MT6737 χρονισμένο στα 1.1GHz, ενώ έχει 1/8GB (ram/rom).

Α.δ.

#AlcatelA3XL