Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Alcatel αποκάλυψε τα νέα της smartphones με οθόνες 18:9


Όταν έχουμε να κάνουμε με ένα tech event, όπως το CES 2018, η Alcatel δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Και μπορεί η εταιρεία να μην ήταν έτοιμη να παρουσιάσει κάποια νέα συσκευή, όμως δεν έχασε την ευκαιρία να μας δώσει μια μικρή γεύση από τα επερχόμενα μοντέλα της: Alcatel 5, Alcatel 3 και Alcatel 1.


Alcatel 2018 smartphone lineup

Όλες τις προαναφερόμενες συσκευές θα τις γνωρίσουμε επίσημα στο επόμενο τεχνολογικό ραντεβου που είναι το MWC 2018 και το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Το Alcatel 5, το οποίο είδαμε και σε πρόσφατο άρθρο, εδώ στο smartphonerz.gr, θα αποτέλέσει την δύναμη πυρός της εταιρείας με χαρακτηριστικά όπως το face unlock και οθόνη με αναλογία 18:9.

Το Alcatel 3 θα είναι μια πιο προσιτή επιλογή προσφέροντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά που αγαπήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στα smartphones, όπως το dual camera system, το premium design και η οθόνη υψηλής ανάλυσης.

Φυσικά υπάρχει και το Alcatel 1, το οποίο είναι το οικονομικοτερο εκ των τριών, χωρίς όμως να στερείται ποιοτικού σχεδιασμού, όπως και οθόνης με αναλογία 18:9.

Τα υπόλοιπα τέλη Φεβρουαρίου στο MWC 2018.

Α.δ.

#Alcatel5 #Alcatel #MWC2018