Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Alcatel ανακοινώνει 3 νέες συσκευές στις 24 Φεβρουαρίου


Από τις αρχές του 2018 υπήρξαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα νέα smartphones που ετοιμάζει η Alcatel. Μάλιστα κάποια στιγμή τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει render το οποίο απεικόνιζε όλες τις συσκευές της Alcatel που έμπαιναν σε διαδικασία επίσημης ανακοίνωσης για το 2018.


Alcatel render

Από αυτές τις συσκευές το Alcatel 3C ανακοινώθηκε πριν μερικές μέρες, οπότε το βγάζουμε από το καλάθι. Από τις υπόλοιπες συσκευές τα Alcatel 5, 3V και 1X θα ανακοινωθούν επίσημα στο επερχόμενο MWC 2018 στην Βαρκελώνη και πιο συγκεκριμένα σε event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Alcatel δεν έχει δώσει αρκετά στοιχεία για τις επερχόμενες συσκευές, αλλά από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να αντλήσουμε κάποιες πληροφορίες. Για παράδειγμα το Alcatel 5 φαίνεται να έχει πολύ μικρά bezels στις 3 πλευρές, ενώ στην πάνω πλευρά το bezel είναι μεγαλύτερο, αφού εκεί μεταξύ άλλων φιλοξενείται και η dual front camera.

Τα πιο οικονομικά Alcatel 3V και 1X έρχονται για να εντυπωσιάσουν στις mid-range και entry-level κατηγορίες, αφού και οι 2 συσκευές διαθέτουν οθόνη με αναλογία 18:9 και κανένα κουμπί στην μπροστινή επιφάνεια.

Τα υπόλοιπα στις 24 του μηνός...

Α.δ.

#Alcatel #Alcatel5