Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Alcatel θα παρουσιάσει στο MWC συσκευή με modular body


Το επερχόμενο MWC στη Βαρκελώνη είναι η χαρά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, όπου παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά τους. Αλλά και εμείς οι καταναλωτές δεν πάμε πίσω, περιμένουμε με ανυπομονησία το event, να δούμε τι καινούριο έχει να μας προσφερει ο χώρος των smartphones και μέχρι που μπορεί να φτάσει η τσέπη μας ώστε να αποκτήσουμε κάποιο από αυτά.

Η Sony ήδη μας έχει ενημερώσει ότι θα παρουσιάσει τουλάχιστον 5 νέα smartphones στην παράσταση που θα λάβει μέρος τέλος Φεβρουαρίου. Τώρα σειρά πήρε η Alcatel, η οποία ενημέρωσε πως όχι μόνο θα παραστεί στο MWC, αλλά θα παρουσιάσει και αυτή με τη σειρά της 5 νέες συσκευές.


Ακόμα συγκεκριμένες πληροφορίες δεν υπάρχουν, αλλά ακούγεται έντονα ότι μια από τις συσκευές της Alcatel θα διαθέτει modular body, κάτι σαν το LG G5. Και βέβαια αν αναλογιστούμε ότι στην LG δεν "έκατσε" το συγκεκριμένο εγχείρημα, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πως θα τα παέι η Alcatel.

Τα αποσπώμενα κομμάτια που θα μπορεί κάποιος να ενσωματώσει στο νέο κινητό της Alcatel θα προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία, όπου καλύπτει μέρος της πλάτης της συσκευής και διαθέτει λυχνίες LED, οι οποίες λάμπουν σε διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με την μουσική που παίζει η συσκευή, κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν τα ηχεία Pulse της JBL.


Η νέα συσκευή της Alcatel διαθέτει dual LED flash για την κύρια κάμερα, η οποία φημολογείται ότι θα είναι ανάλυσης 13Mp. Ο επεξεργαστής θα είναι MediaTek, αλλά ακόμα άγνωστο το μοντέλου αυτού, ενώ για την τιμή του πληροφορίες λένε πως θα κυμανθεί περίπου στα 320€. Υπομονή για λίγο ακόμα, μέχρι τη συνέντευξη τύπου της Alcatel στις 26 Φεβρουαρίου.

Α.δ.

#Alcatel