Αναζήτηση
  • SZ Team©

Όλες οι επερχόμενες συσκευές της Alcatel σε ένα render


Μπορεί η Alcatel να αργεί, αλλά όταν πάρει φόρα παρουσιάζει μια ντουζίνα από συσκευές. Μέσα στο 2017 είδαμε κάποια δημιουργήματα της Alcatel, αλλά από τότε σιγή ιχθύος. Τώρα όμως φαίνεται να έχουμε καινούρια δεδομένα.

Κυκλοφόρησαν renders που δείχνουν όλες τις συσκευές που η εταιρεία σκοπεύει να εξαπολύσει το ερχόμενο διάστημα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν κάποιες από αυτές θα τις δούμε στα τελειώματα του 2017, αλλά σίγουρα θα παρουσιαστούν μέσα στο πρώτο 4μηνο του 2018.


Alcatel phones

Έχουμε και λέμε λοιπόν, στο παραπάνω render βλέπουμε τα: Alcatel 5, Alcatel 3X, Alcatel 3V, Alcatel 3, Alcatel 3C και Alcatel 1X. Δεν γνωρίζουμε και πολλά για τις συγκεκριμένες συσκευές, αλλά από τις εικόνες προκύπτουν κάποια δεδομένα, όπως για παράδειγμα τις κάμερες, την θέση του fingerprint, τα bezels.

Για παράδειγμα τα ALCATEL 3V και 3X φαίνεται να έχουν dual camera setup στο πίσω μέρος, LED flash και fingerprint ακριβώς από κάτω. Επίσης στις 2 συσκευές τα bezels φαίνονται σχετικά μικρά, αλλά σίγουρα έχουμε δει και μικρότερα.

Τα Alcatel 3 και 3C φαίνεται να έχουν μονό αισθητήρα πίσω μαζί με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τα Alcatel 1X και 5 διαθέτουν επίσης μονό αισθητήρα στην πίσω πλευρά μαζί με το fingerprint, ενώ μπροστά τα bezels είναι αισθητά μεγαλύτερα.


Ίσως κάποιες από αυτές τις συσκευές τις δούμε πριν την έλευση του 2018, αλλά όποτε και αν παρουσιαστούν επίσημα από αυτά που βλέπουμε δεν διακρίνουμε κάτι το αξιοσημείωτο, ενώ σίγουρα θα περιμέναμε τουλάχιστον μια από τις συσκευές να ανήκει στην high-end κατηγορία κάτι που δεν ισχύει. Αναμένουμε όμως, καθώς πολλές φορές οι εταιρείες κρύβουν άσους στο μανίκι τους.

Α.δ.

#Alcatel #Alcatel5