Αναζήτηση
  • SZ Team©

Παρουσιάστηκε επίσημα το all-screen Ulefone MIX


Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής η Ulefone ανακοίνωσε το δικό της all-screen smartphone, το Ulefone MIX. Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα:


Καταρχάς μιλάμε για μια συσκευή tri-bezel-less με σαφή επιρροή από το Xiaomi Mi Mix. Φαίνεται όμως πως μιλάμε για μια συσκευή που προσπαθεί να ξεφύγει λίγο από τους υπόλοιπους κινέζους κατασκευαστές - ανταγωνιστές σε επίπεδο ποιότητας.

Το Ulefone MIX είναι από τις πιο λεπτές συσκευές με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, που κυκλοφορούν εκεί έξω. Στην Ulefone έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρουν να μειώσουν το μέγεθος του ακουστικού στο πάνω μέρος, ενώ ο αισθητήρας φωτός καθώς και η selfie camera τοποθετήθηκαν στο κάτω μέρος της μπροστινής επιφάνειας. Κάπου εκεί θα συναντήσουμε και το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Από το τμήμα σχεδίασης της Ulefone είπαν ότι τον σαρωτή θα μπορούσαν να το τοποθετήσουν και στην πλάτη της συσκευής, ώστε να αυξηθεί η αναλογία της οθόνης, αλλά ο κόσμος, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι προτιμάει το fingerprint μπροστά και έτσι επέλεξαν τη συγκεκριμένη θέση.


Το Ulefone MIX διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και όμορφες καμπύλες στο πίσω μέρος. Η black έκδοση μάλιστα έχει υποστεί επεξεργασία μέσω της IML τεχνολογίας, ενώ η έκδοση blue έχει φινίρισμα τύπου lumia που δίνει στη συσκευή έναν premium αέρα.


Στα χαρτακτηριστικά του Ulefone MIX τώρα, διαθέτει οθόνη 5.5'' HD και επεξεργαστή MediaTek, τον 8-πύρηνο MT6750T σε συνδυασμό με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέχρι 256GB μέσω κάρτας microSD. Η μπαταρία είναι 3300mAh, όσο για τον ήχο την δουλειά την έχει αναλάβει το AW8737S HIFI audio chip, ενώ η συσκευή διαθέτει και γυροσκόπιο.


Στον τομέα της φωτογραφίας το Ulefone MIX τα πάει καλά. Διαθέτει dual camera στο πίσω μέρος με αισθητήρες 13Mp + 5Mp (Sony) και δυνατότητα του γνωστού blur effect, ενώ μπροστά η κάμερα είναι 13Mp.

Η προ-πώληση του Ulefone MIX ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή.

Bonus video: Ulefone MIX introduction:


Α.δ.

#Ulefone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π