Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανεπιβεβαίωτες εικόνες μας δείχνουν το OnePlus 7 χωρίς.. ορατή selfie cam


Η OnePlus κάθε χρόνο ρίχνει στην αγορά 2 συσκευές. Η πρώτη μας έρχεται κάποια στιγμή τον Μάιο και η βελτιωμένη έκδοσή της με το χαρακτηριστικό "T" στην ονομασία της το Φθινόπωρο που ακολουθεί. Έτσι η επόμενη κίνηση της OnePlus πρέπει να είναι εκτός απροόπτου, το OnePlus 7. Και μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για να αρχίσει οποιαδήποτε κουβέντα γύρω από την επερχόμενη συσκευή, αλλά όταν αναρτώνται οι πρώτες εικόνες του OnePlus 7 (χωρίς όμως καμία επιβεβαίωση αυθεντικότητας), τότε δεν μπορούμε παρά να μπούμε στον πειρασμό και να γράψουμε σχετικά.


OnePlus 7?

Οι εικόνες λοιπόν, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Twitter, δείχνουν εντελώς bezel-less σχεδιασμό, ενώ δεν φαίνεται πουθενά κάποιο notch ή κάποιο punch-hole για την selfie camera. Στην παραπάνω εικόνα το υποτιθέμενο OnePlus 7 ποζάρει ακριβώς δίπλα από ένα OnePlus 6T. Το 7 φαίνεται ότι διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το 6T, αν και η εικόνα μας αποκαλύπτει την συσκευή από την μέση και πάνω, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα. Και μιας και δεν βλέπουμε τίποτα σε selfie cam θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι το επόμενο OnePlus flagship μπορεί να διαθέτει κάποιον slider μηχανισμό.


Φυσικά όλα αυτά είναι απλά υποθέσεις, ενώ τα άτομα που ανάρτησαν την συγκεκριμένη εικόνα δεν έχουν στο παρελθόν αντίστοιχες αναρτήσεις, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι (πολύ μικρό όμως...) και αναμένουμε περισσότερα και πιο διαφωτιστικά στοιχεία σχετικά με την συσκευή που απεικονίζεται παραπάνω.

Α.δ.

#OnePlus #OnePlus7