Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Huawei P30 Pro με 5x periscope και 40Mp αισθητήρες

Το Huawei P30 μας άνοιξε την όρεξη, το P30 Pro όμως έρχεται για να μας χορτάσει! Με την 8Mp periscope zoom camera επιτυγχάνει εστιακό μήκος 125mm, το οποίο μόνο ο συγκεκριμένος αισθητήρας του P30 Pro μπορεί να προσφέρει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί το OIS (Optical Image Stabilization) για ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες και smooth videos. Φυσικά η Huawei παρέα με την Leica, προχώρησαν σε αναβάθμιση και των υπόλοιπων αισθητήρων της συσκευής.Ο βασικός αισθητήρας της συσκευής είναι ο 40Mp Sony IMX600 με RYYB color filter (το ίδιο χρησιμοποιεί και το P30) για καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το maximum ISO είναι διπλάσιο από εκείνο στο Mate 20 Pro, κάτι το οποίο οφείλεται και στο διάφραγμα f/1.6 του αισθητήρα, αλλά και το OIS.


Huawei P30 Pro

Το P30 Pro διαθέτει επίσης αισθητήρα 20Mp ultra-wide με autofocus, όπως επίσης και έναν ToF αισθητήρα, με τον οποίο επιτυγχάνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό bokeh effect στις λήψεις. Hybrid zoom υπάρχει και φτάνει μέχρι 10x ή μέχρι και 50x μέσω digital zoom.


Η μπροστινή πλευρά του P30 Pro είναι και αυτή πλήρως επανασχεδιασμένη. Καλύπτεται από οθόνη 6.47'' AMOLED FHD+ με in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος σύμφωνα με την Huawei είναι αρκετά πιο ακριβής και γρήγορος από αυτόν που διαθέτει το Mate 20 Pro.


Η οθόνη του P30 Pro διαθέτει τεχνολογία 2ης γενιάς, η οποία μετατρέπει ολόκληρη της επιφάνειά της σε ακουστικό με αποτέλεσμα να μπορούμε να τοποθετήσουμε το αυτί μας οπουδήποτε πάνω της. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν υπάρχουν stereo ηχεία. Αντ` αυτού η Huawei ενσωμάτωσε στη συσκευή ένα μεγαλύτερο ηχείο στο κάτω μέρος.


Το notch είναι τύπου teadrop και φιλοξενεί την selfie camera με ανάλυση 32Mp με βελτιωμένο bokeh effect, αλλά χωρίς πλέον την τεχνολογία 3D face scanning.


Στο εσωτερικό του Huawei P30 Pro θα συναντήσουμε και πάλι τον Kirin 980, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη με 6GB ή 8GB ram και αποθηκευτικό χώρο που φτάνει μέχρι και 512GB. Και πάλι, όπως και στο P30, υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω NM card.Και αφού μιλάμε για Pro έκδοση η Huawei έβαλε ότι καλύτερο από πλευράς τεχνολογία. Έτσι το P30 Pro διαθέτει τεχνολογία ταχείας φόρτισης 40W, αλλά και 15W ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ανάστροφης φόρτισης, η χρήση δηλαδή του P30 Pro σαν powerbank για να φορτίσει άλλες συσκευές.


Η κατασκευή του P30 Pro είναι από γυαλί και στις 2 πλευρές, ενώ υπάρχει και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.


Οι προ-παραγγελίες για το Huawei P30 Pro ξεκινάνε από σήμερα και σε τιμή από 1000€ για την έκδοση 8/128, ενώ φτάνει τα 1100€ για 256GB αποθηκευτικό χώρο και τα 1250€ για τα 512GB.


Α.δ.

#Huawei #P30Pro