Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκαν τα Moto G8 Plus και E6 Play

Η Motorola εξακολουθεί να εμπλουτίζει το portfolio της τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του 2019. Σήμερα παρουσίασε 2 νέες συσκευές, τα Moto G8 Plus και E6 Play, ενώ ανακοίνωσε το global άνοιγμα στην διαθεσιμότητα του Moto One Macro το οποίο τιμολογείται στα 230€.


Moto G8 Plus


Η τελευταία προσθήκη στην "G-series" περιλαμβάνει μια συσκευή με midrange προσανατολισμό. Διαθέτει οθόνη 6.3'' FHD+ με ένα μικρό waterdrop notch στο πάνω μέρος για την selfie camera ανάλυσης 25Mp. Στο πίσω μέρος έχουμε triple-camera setup με βασικό αισθητήρα 48Mp με f/1.7, έναν ακόμα 16Mp ultrawide με f/2.2 και τέλος έναν 5Mp depth sensor. Η 4η εγκοπή δεν αφορά αισθητήρα αλλά το laser autofocus module. Δεξιά του setup υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων με το logo της εταιρείας μέσα, όπως πάντα άλλωστε.Στο εσωτερικό του Moto G8 Plus υπάρχει ο Snapdragon 665 συνδυασμένος με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο και επεκτάσιμο μέσω microSD. Η μπαταρία είναι 4000mAh με φόρτιση στα 18W. Η συσκευή τρέχει Android 9 Pie.


Το Moto G8 Plus θα είναι διαθέσιμο από 28 Οκτωβρίου σε αποχρώσεις Cosmic Blue και Crystal Pink και με τιμή 270€.


Moto E6 Play


Αν θυμάστε το Moto E6, τότε η προσθήκη "Play" στην ονομασία κάνει την συσκευή ακόμα πιο οικονομική με τιμή από 110€. Διαθέτει οθόνη 5.5'' HD+ με αναλογία 18:9 και με αρκετά ευδιάκριτα bezels πάνω και κάτω. Στο πίσω μέρος υπάρχει μονός αισθητήρας 13Mp με f/2.2 και μαζί το LED flash, αλλά και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η selfie camera είναι 5Mp.Στο εσωτερικό η... οικονομία συνεχίζεται με το MediaTek MT6739 συνδυασμένο με 2GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο και πάλι όμως επεκτάσιμο μέσω microSD. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3000mAh με φόρτιση μέσω της microUSB θύρας, θύρα για ακουστικά, FM radio και Android 9 Pie.


Το Moto E6 Play θα έρθει Ευρώπη τον Νοέμβριο σε αποχρώσεις Ocean Blue και Black.


Α.δ.

#Motorola #MotoG8Plus #MotoE6Play