Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το ανθεκτικό Cat S32 με μπαταρία 4200mAh και Android 10

Η CAT είναι γνωστή στον χώρο για τα rugged smartphones που μας προσφέρει κατά καιρούς. Η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία είναι το Cat S32.


Και φυσικά εαν κάποιος ψάχνει κορυφαίες επιδόσεις και υψηλής ευκρίνειας οθόνη, τότε το S32 μάλλον δεν θα τον ικανοποιήσει. Η συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται για ακραία περιβάλλοντα και για χρήση που εγκυμονεί κινδύνους τόσο με την επαφή με νερό όσο και από πτώσεις.


Το Cat S32 διαθέτει οθόνη 5.5'' 720p με αναλογία 18:9 και προστασία Dragon Trail Pro Glass. Η συσκευή φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με βρεγμένα χέρια όσο και με γάντια.Σε επίπεδο ανθεκτικότητας το S32 διαθέτει πιστοποίηση IP68 (εως και 1.5μ βάθος και για μισή ώρα) και MIL SPEC 810G που σημαίνει απροβλημάτιστες πτώσεις από ύψος μέχρι και 1.8μ (σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί). Το υλικό της συσκευής είναι από ελαστικό πλαστικό για ακόμα καλύτερο κράτημα. Στα αριστερά της συσκευής υπάρχει κουμπί, το οποίο ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ανάλογα με την λειτουργία που θέλει να ενεργοποιεί.


Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Helio A20 της MediaTek, 4-πύρηνος και συνδυασμένος με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία είναι 4200mAh και στα... χαρτιά μπορεί να δώσει ζωή στην συσκευή μέχρι και 2 μέρες. Επιπλέον το S32 υποστηρίζει CAT 6 LTE, Bluetooth 5.0 και διαθέτει θύρα 3.5mm. Από πλευράς αισθητήρων "φτωχά" τα πράγματα με μονό αισθητήρα στο πίσω μέρος 13Mp και selfie camera 5Mp.


Αυτό είναι το Cat S32 και για όποιον θέλει να το αποκτήσει μπορεί μέσω του www.catphones.com με τιμή 299€.


Α.δ.

#Cat #CatS32

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π