Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Motorola One Hyper με κάμερα 64Mp και pop-up selfie cam

Η Motorola ανακοίνωσε σήμερα το One Hyper, μια συσκευή που έχει αρκετές "πρωτιές" για την εταιρεία. Είναι το πρώτο smartphone της Motorola με pop-up selfie camera, αλλά και ο αισθητήρας ανάλυσης 32Mp είναι ο μεγαλύτερης ανάλυσης που έχουμε δει ποτέ σε Motorola-phone.


Στο πίσω μέρος του One Hyper υπάρχει dual-camera system με βασικό αισθητήρα 64Mp που και πάλι είναι ότι πιο υψηλό σε ανάλυση έχουμε δει σε Motorola-sensor. Ο αισθητήρας είναι μεγέθους 1/1.7'' με 0.8μm pixels και με διάφραγμα f/1.8. Επιπλέον υπάρχει και laser autofocus system.


Τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω κάμερα υπάρχουν Quad Bayer φίλτρα με αποτέλεσμα να λειτουργεί αρκετά αποτελεσματικά το Night Vision feature της Motorola και έτσι να έχουμε λήψεις υψηλής ποιότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δείτε ένα δείγμα παρακάτω:


Ο 2ος αισθητήρας στο πίσω μέρος είναι 8Mp ultrawide 118°. Στο video recording οι επιλογές μέσω του βασικού αισθητήρα είναι 2160p@30fps και 1080p@60fps.


Η οθόνη του One Hyper είναι 6.5'' Total Vision με ανάλυση FHD+, τεχνολογίας IPS LCD και με αναλογία 19:9. Στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Άλλη μια πρωτιά για το One Hyper είναι και η τεχνολογία ταχείας φόρτισης "Hyper Charging" στα 45W, για την μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh. Δυστυχώς όμως η συσκευασία περιλαμβάνει φορτιστή 15W που σημαίνει εξτρα έξοδα για αγορά του πιο γρήγορου φορτιστή.Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 675, που τον έχουμε δει επίσης στα Motorola Z4 και One Zoom. Συνδυάζεται με 4GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ τα πάντα λειτουργούν υπό την σκέπη του Android 10.Το Motorola One Hyper θα ξεκινήσει το ταξίδι του από ΗΠΑ και Βραζιλία από σήμερα κιόλας και με τιμή 360€. Άμεσα διαθέσιμη θα είναι η συσκευή σε απόχρωση Blue Ocean, ενώ σε λίγο καιρό θα προστεθούν και τα Amber Red και Fresh Orchid χρώματα.


Α.δ.

#Motorola #OneHyper

Πρόσφατες αναρτήσεις