Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Motorola One Zoom με quad cam και οθόνη 6.4'' OLED

Το κορυφαίο Motorola-phone είναι εδώ και είναι το Motorola One Zoom. Διαθέτει οθόνη 6.4'' OLED με ανάλυση 1080p+, under-screen σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και επεξεργαστή Snapdragon 675, όπως και το Moto Z4.Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κάποιος πως το δυνατό σημείο του One Zoom βρίσκεται στην... πλάτη του και είναι το quad-camera system. Ο βασικός αισθητήρας είναι 48Mp με f/1.7 και OIS. Η selfie camera είναι 25Mp. Και οι 2 αυτοί αισθητήρες χρησιμοποιούν Quad-Pixel τεχνολογία για βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Οι υπόλοιποι 3 αισθητήρες είναι ένας 8Mp telephoto με 3x optical zoom και OIS, ένας 16Mp ultra-wide (117°) και ένας 5Mp depth sensor.Η κατασκευή του One Zoom είναι από αλουμίνιο σειρά 6000, ενώ η οθόνη του προστατεύεται από γυαλί 2.5D Panda King. Το πίσω γυαλί διαθέτει προστασία Gorilla Glass 3. Όλο το σώμα φοράει P2i nano-coating για προστασία από υγρά ατυχήματα.


Η μπαταρία του One Zoom είναι 4000mAh με ταχεία φόρτιση 15W TurboPower μέσω θύρας USB-C. Επιπλέον υπάρχει και θύρα για ακουστικά 3.5mm.


Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μια μοναδική έκδοση με 4GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Υποστηρίζει dualSIM, ενώ έχει ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα MicroSD.Το Motorola One Zoom είναι διαθέσιμο από σήμερα με τιμή 400€.


Α.δ.

#Motorola #OneZoom

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π