Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το προσιτό gaming-phone iQOO Neo με SD845 και φόρτιση 22.5W

Το iQOO Neo της Vivo είναι γεγονός. Η συσκευή ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα και ήρθε με σκοπό να αποτελέσει μια πιο προσιτή έκδοση του iQOO, το οποίο ήρθε επίσημα τον περασμένο Μάρτιο με το σλόγκαν "Monster Inside" λόγω των πολύ δυνατών χαρακτηριστικών του σε επίπεδο software - hardware, όπως η 44W γρήγορη φόρτιση, αλλά και ο Snapdragon 855.Το iQOO Neo, αν και ανακοινώθηκε φέτος, φοράει επεξεργαστή περσινό και συγκεκριμένα τον Snapdragon 845. Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η συσκευή υστερεί σε θέμα ταχύτητας ή δύναμης γενικότερα. Η οθόνη από την άλλη είναι 6.38'' OLED με ανάλυση FHD+ και under-screen σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον στην οθόνη έχει τοποθετηθεί ψηφιακό touch acceleration που σημαίνει zero-lag ή αλλιώς ταχύτατη απόκριση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση χρήσης της οθόνης σαν in-game joystick.To iQOO Neo θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις: μια με 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο και μια πιο δυνατή με αντίστοιχο πακέτο 8/128GB. Στο πίσω μέρος υπάρχει triple camera system με αισθητήρες 12Mp (main) + 8Mp (wide-angle) + 2Mp (depth sensor). Μπροστά η selfie camera είναι 12Mp .


Και μιας και το iQOO Neo ανήκει ξεκάθαρα στην gaming κατηγορία, η Vivo εφοδίασε την συσκευή με αυτόνομο cooling system, όπου ο vapor chamber μαζί με ένα φύλλο από αλουμίνιο βρίσκονται ανάμεσα σε 2 πλάκες από γραφίτη πολλαπλών στρωμάτων. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η κατασκευή μπορεί να μειώσει την θερμοκρασία της συσκευής μέχρι και 3°C σε σχέση με άλλα smartphones που χρησιμοποιούν τον Snapdragon 845.


Αρκετές made by China λειτουργίες, όπως τα AI Turbo, Center Turbo, Net Turbo, Cooling Turbo και άλλα έχουν ενσωματωθεί σε μια με την ονομασία Multi-Turbo.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του iQOO Neo συμπληρώστε το Funtouch OS 9, βασισμένο στο Android 9 Pie, την μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 22.5W - FlashCharge, με την οποία επιτυγχάνεται φόρτιση 50% σε μόλις 30 λεπτά.Το iQOO Neo θα είναι διαθέσιμο σε Black και Purple αποχρώσεις και με τιμή 230€ για την έκδοση 6/64GB και 295€ για την έκδοση 8/128GB. Το πρώτο flash-sale είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου.


Α.δ.

#Vivo #iQOONeo


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων