Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Realme 5i με μπαταρία 5000mAh και quad cams

Η Realme με την έλευση του νέου έτους ανακοίνωσε μια νέα συσκευή. Η αλήθεια είναι ότι ο Realme 5i, για το οποίο θα αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο, δεν είναι και τόσο... νέα συσκευή, αφού διαπιστώνουμε υπερβολικές ομοιότητες με το Realme 5, το οποίο είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο.


Το Realme 5i διαθέτει στο πίσω μέρος 4 αισθητήρες, αλλά και μπαταρία 5000mAh, ακριβώς δηλαδή όπως και το Realme 5. Ξεκινώντας από τις κάμερες, έχουμε βασικό αισθητήρα 12Mp με f/1.8 και ακολουθεί ένας ultrawide 8Mp με πεδίο λήψης 119° και Super Night mode, ενώ οι 2 προαναφερόμενοι αισθητήρες μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα στη λήψη videos με το παρακάτω αποτέλεσμα:Επιπλέον ο βασικός αισθητήρας έχει την δυνατότητα για λήψη 4K video στα 30fps, αλλά και slo-mo video στα 120fps. Οι υπόλοιποι 2 αισθητήρες περιλαμβάνουν έναν 2Mp macro με focus μέχρι και 4cm και έναν 2Mp depth sensor.Στο εσωτερικό του Realme 5i υπάρχει ο Snapdragon 665 σε συνδυασμό με Adreno 610 GPU, ενώ θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις: 3/32GB και 4/64GB, αλλά σε κάθε περίπτωση ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, η οποία τοποθετείται σε ξεχωριστή θέση χωρίς να χρειαστεί να "θυσιαστεί" η μια από τις 2 θέσεις για τις SIM.Η οθόνη του Realme 5i είναι 6.5'' IPS με ανάλυση 720x1600 και προστασία Gorilla Glass. Στο notch τύπου teadrop υπάρχει η selfie camera ανάλυσης 8Mp, που είναι ίσως και η μοναδική διαφορά που εντοπίζουμε σε σύγκριση με το Realme 5, όπου εκεί η selfie camera είναι 13Mp.


Το Realme 5i θα είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις: Blue και Green με "Sunlight" φινίρισμα, ενώ στο back panel θα υπάρχει και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.Το άλλο "δυνατό" σημείο της συσκευής είναι η μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που όμως φορτίζει στα 10W και μέσω θύρας microUSB. Από την άλλη η συσκευή διαθέτει θύρα για ακουστικά 3.5mm. Επίσης η Realme εγγυάται αντοχή στις... πιτσιλιές (splash proof), λόγω της ειδικής επίστρωσης που έχει τοποθετηθεί στη συσκευή.Το Realme 5i θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία, σε 3 μέρες από σήμερα (9/1) και με τιμή εκκίνησης τα 145€ για την έκδοση 3/32GB.


Α.δ.

#Realme #Realme5i