Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Redmi 7A με Snapdragon 439 και μπαταρία 4000mAh

Το sub-brand της Xiaomi, Redmi, ανακοίνωσε σήμερα το πιο οικονομικό smartphone της συλλογής του. Είναι το Redmi 7A, που όπως θα καταλάβατε είναι ο διάδοχος του άκρως πετυχημένου Redmi 6A και το οποίο διαθέτει μερικά αρκετά συμπαθητικά χαρακτηριστικά που δύσκολα βρίσκεις σε αυτό το επίπεδο τιμής.


Redmi 7A

Ξεκινάμε από τον επεξεργαστή της συσκευής που είναι ο Snapdragon 439. Η οθόνη του Redmi 7A είναι 5.45'' HD+ (720 x 1440), notchless και με αναλογία 18:9. Η βασική έκδοση έρχεται με 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρξει και έκδοση με 3/32GB αντίστοιχα, ενώ σε κάθε περίπτωση ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να μεγαλώσει με χρήση κάρτας microSD.


Στον τομέα της κάμερας το Redmi 7A διαθέτει μονό αισθητήρα στο πίσω μέρος ανάλυσης 13Mp με PDAF και LED flash, ενώ μπροστά η selfie camera είναι 5Mp.


Η μπαταρία της συσκευής είναι 4000mAh και αν συνυπολογίσουμε τον Snapdragon 439 και την μικρού μεγέθους οθόνη, τότε μπορούμε να μιλήσουμε άφοβα για killer battery-life. Η συσκευή μάλιστα τρέχει Android 9 Pie out of the box, ενώ δεν της λείπει και η θύρα για ακουστικά 3.5mm.Αρκετή εντύπωση (για τα price-range της συσκευής) αποτελεί το γεγονός ότι το Redmi 7A διαθέτει πιστοποίηση P2i spash resistant, λόγω του water-repellent nanocoating, το οποίο συναντάμε συχνά - πυκνά σε Motorola συσκευές.


Το Redmi 7A θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Black και Blue, ενώ για τις τιμές δεν έγινε αναφορά, αφού θα ανακοινωθούν στις 28 Μαΐου, στα πλαίσια της παρουσίασης του Redmi K20.


Α.δ.

#Redmi #Redmi7A

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π