Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Vivo NEX 3 5G με SD855+ και οθόνη Waterfall

Το Vivo NEX 3 είναι και επίσημα εδώ και υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G και έτσι είναι το πρώτο non-gaming flagship με 5G... χαρακτήρα.Η συσκευή διαθέτει επιπλέον 3 αισθητήρες στο πίσω μέρος με πρώτο και βασικό τον ISOCELL Bright GW1 της Samsung ανάλυσης 64Mp. Τον ακολουθούν ένας 13Mp wide-angle και ένας ακόμα 13Mp telephoto.Το Vivo NEX 3 είναι μια δυνατή συσκευή, αλλά και πολύ όμορφη ταυτόχρονα. Διαθέτει Waterfall FullView display 6.89'' SuperAMOLED με την απίστευτη screen-to-body αναλογία 99.6%. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η καμπυλότητα της οθόνης που αγγίζει τις 90°.Και βέβαια με μια τέτοια οθόνη τι να τα κάνεις τα κουμπιά. Έτσι η Vivo απαλλάχτηκε πλήρως από αυτά ενσωματώνοντας το Touch Sense, το οποίο αντικαθιστά την λειτουργία των κουμπιών, ενώ υπάρχει και το X-Axis Haptic που προσφέρει ιδανική δόνηση πράγμα χρήσιμο τόσο κατά την διάρκεια του gaming όσο και για άλλες λειτουργίες - χρήσεις.


Ο μηχανισμός της selfie camera είναι δανεισμένος από το Vivo X27 Pro, αλλά αυτή τη φορά ο αισθητήρας είναι 16Mp με λειτουργία Portrait Master`s Hyper HDR, η οποία αυξάνει το δυναμικό εύρος μεταξύ του προσώπου και του backround της λήψης.Πάμε τώρα και στο εσωτερικό της συσκευής, εκεί όπου υπάρχει ο Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 8/12GB ram και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία είναι 4500mAh με ταχεία φόρτιση στα 44W, αντίστοιχο με αυτό που είδαμε στο iQOO Pro.


Το Vivo NEX 3 θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε Ασία και N. Κίνα με τιμή εκκίνησης τα 642€ για την έκδοση με 8GB ram 128GB αποθηκευτικό χώρο και συνδεσιμότητα 4G. Η 5g έκδοση με τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 732€, ενώ η πιο premium εκδοση με 12/256GB και 5G κοστολογείται στα 796€. Οι πωλήσεις ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου.


Α.δ.

#Vivo #NEX3