Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Vivo S1 με pop-up selfie cam και Helio P70

Η Vivo προσέθεσε μια ακόμα συσκευή στην φαρέτρα της. Πρόκειται για το mid-range S1, το οποίο και ανακοίνωσε επίσημα. Εξωτερικά μοιάζει αρκετά με το V15, αλλά και σε επίπεδο hardware υπάρχουν αρκετές ομοιότητες.


Το S1 διαθέτει οθόνη 6.53'' με ανάλυση FHD+ και χωρίς notch. Η αναλογία είναι 19.5:9. Στο εσωτερικό υπάρχει ο επεξεργαστής της MediaTek, Helio P70 συνδυασμένος με 6GB ram. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128GB, ενώ η συσκευή τρέχει Funtouch OS 9, το οποίο βασίζεται στο Android 9 Pie.Η απουσία notch στην οθόνη οφείλεται στην ύπαρξη του pop-up μηχανισμού, ο οποίος αποκαλύπτει την selfie camera ανάλυσης 24.8Mp. Στο πίσω μέρος υπάρχει triple-camera setup με αισθητήρες 12Mp + 8Mp (wide-angle) + 5Mp (depth sensor), καθώς και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Το Vivo S1 διαθέτει και την ψηφιακή του βοηθό Jovi, η οποία ενεργοποιείται με αυτόνομο κουμπί το οποίο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Επιπλέον υπάρχει και το Game Turbo mode για ακόμα καλύτερη απόδοση κατά την διάρκεια του gaming. Η μπαταρία είναι στα 3940mAh με ταχεία φόρτιση 18W.Το Vivo S1 θα είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις: Lake Blue και Pet Pink. Η τιμή της συσκευής είναι στα 305€ και οι πωλήσεις ξεκινούν την 1η Απριλίου για την αγορά της Κίνας.


Α.δ.

#Vivo #VivoS1