Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Vivo Y3 με triple cam και μπαταρία 5000mAh

Άλλη μια συσκευή από την Vivo φόρεσε τα καλά της και παρουσιάστηκε επίσημα. Πρόκειται για το Vivo Y3, το οποίο φοράει επεξεργαστή Helio P35 και τρέχει Android 9 Pie μέσω του Funouch OS 9. Διαθέτει 4GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο.


Το Vivo Y3 διαθέτει οθόνη 6.35'' LCD με ανάλυση 1544 x 720 και αναλογία 19.3:9. Στο πίσω μέρος υπάρχει triple-camera system με βασικό αισθητήρα 13Mp με f/2.2 και συνοδεύεται από αισθητήρα 8Mp wide-angle με f/2.2 και έναν ακόμα αισθητήρα 2Mp depth sensor με f/2.4. Μπροστά και μέσα στο waterdrop notch υπάρχει η selfie camera ανάλυσης 16Mp.


Στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και υπάρχει η δυνατότητα για ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω face unlock. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει την AI-based ψηφιακή βοηθό Jovi, Easy Mode λειτουργία, αλλά και ένα gaming mode, το οποίο η Vivo ονομάζει Game Cube.Το δυνατό σημείο του Vivo Y3 είναι η μπαταρία του, η οποία είναι χωρητικότητας 5000mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 18W Dual-Engine. Δυστυχώς όμως η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω της πεπερασμένης microUSB θύρας.


Το Vivo Y3 θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Peachcock Blue, Peach Pink και Ink Blue, ενώ η τιμή του καθορίζεται στα 194€. Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη μέσω του online store της Vivo.


Α.δ.

#Vivo #VivoY3