Αναζήτηση
  • SZ Team©

Αναλυτικό σχεδιάγραμμα δείχνει λεπτομερώς τι περιλαμβάνει το Galaxy Fold

Το Galaxy Fold της Samsung είναι ένα project πάνω στο οποίο η εταιρεία δούλευε αρκετά χρόνια. Και είναι σαφώς μια αρκετά περίπλοκη συσκευή. Αποτελείται από αρκετά μέρη, ενώ ια λίστα με τα χαρακτηριστικά αυτής δεν μας δίνουν μια σαφή εικόνα του πως ακριβώς έχει φτιαχτεί και από πόσα διαφορετικά μέρη αποτελείται. Ένα παράδειγμα της πολυπλοκότητας του Galaxy Fold είναι οι 2 ξεχωριστές κάμερες στο μπροστινό μέρος.


Το σχεδιάγραμμα όμως που θα δείτε παρακάτω μας δείχνει με αρκετές λεπτομέρειες όλα εκείνα που περιλαμβάνει το Galaxy Fold και τα οποία κοστολογούνται στα ύψη.Η συσκευή σε tablet mode μας χαρίζει μια χορταστική οθόνη 7.3'' Dynamic AMOLED με υποστήριξη HDR10+ και αναλογία 4.2:3. Η δυνατότητα να τρέχουν ταυτόχρονα 3 εφαρμογές στην οθόνη του Galaxy Fold είναι ένα από τα highlights της συσκευής. Οι κάμερες της συσκευής είναι και αυτές αρκετές, 6 στο σύνολο και με αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.


Φυσικά τα λόγια στην συγκεκριμένη περίπτωση κουράζουν, οπότε ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα και δείτε τι ακριβώς έχει να μας προσφέρει το πρώτο foldable phone της Samsung.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyFold

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π