Αναζήτηση
  • SZ Team©

Αναρτήθηκε το πρώτο promo-video για το Redmi K20 Pro το οποίο μας δείχνει τα πάντα μέσα σε 1 λεπτό

Λίγες ώρες πέρασαν από την ανακοίνωση του flagship-killer Redmi K20 Pro από τον... ειδικό του είδους, Xiaomi, και αναρτήθηκε το πρώτο promo-video το οποίο μέσα σε 1 λεπτό συνοψίζει τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αρκετά από τα οποία θα συναντήσουμε και στο κορυφαίο MI 9, αλλά σε σαφώς αρκετά πιο οικονομική τιμή.


Στο video που ακολουθεί γίνεται αναφορά στον Snapdragon 855, στο Game Turbo 2.0, στον βασικό αισθητήρα 48Mp, αλλά και στην selfie camera των 20Mp, η οποία αποκαλύπτεται μέσω pop-up μηχανισμού (ακριβώς όπως στο Mi 9, το οποίο διαθέτει την ίδια Super AMOLED οθόνη).Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Redmi K20 Pro είναι η μπαταρία του χωρητικότητας 4000mAh (3300mAh το MI 9) με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 27W (QC 4.0), ενώ η συσκευή διαθέτει ακόμα και θύρα για ακουστικά 3.5mm, κάτι που λείπει από το Mi 9.


Σε κάποιο σημείο του video θα δείτε και το K20 Pro Avengers Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια, αλλά για το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας ή για την τιμή του.


Α.δ.

#Xiaomi #Redmi #RedmiK20Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π