Αναζήτηση
  • SZ Team©

Από σήμερα η υπηρεσία eSIM διαθέσιμη αποκλειστικά από την Cosmote


Την υπηρεσία eSIM την ακούσαμε πρώτη φορά φέτος κατά την παρουσίαση των νέων iPhone XR, XS και XS Max. Και αν οι περισσότεροι από εσάς αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι αυτή η υπηρεσία, τότε απλά φανταστείτε ότι ένα smartphone, το οποίο δεν υποστηρίζει dualSIM, τώρα με το eSIM θα μπορεί, αφού δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να έχει μια δεύτερη SIM, χωρίς όμως το πλαστικό μέρος αυτής.


Αν και ακούγεται αρκετά δελεαστικό τα χαμόγελα έσβησαν γρήγορα όταν διαπιστώθηκε ότι είναι ελάχιστοι οι πάροχοι παγκοσμίως που αυτή την στιγμή υποστηρίζουν την συγκεκριμένη υπηρεσία. Όμως αν σας λέγαμε ότι στο σύνολό τους αυτή τη στιγμή υπάρχουν 45 πάροχοι σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν το eSIM και η Cosmote είναι ένας από αυτούς?

Την υπηρεσία eSIM την περιμέναμε αργότερα μέσα στο 2019 στην χώρα μας, όμως η Cosmote από σήμερα την έκανε διαθέσιμη τους συνδρομητές της προς χαρά όλων. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι μια πολύ απλή διαδικασία κατά την οποία ο χρήστης το μόνο που χρειάζεται είναι να σκανάρει τον QR code που βρίσκεται μέσα στον φάκελο που προμηθεύτηκε από το κατάστημα μέσω της εφαρμογής της Cosmote και έτσι γίνεται η εγκατάσταση του eSIM προφίλ.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η χρήση της υπηρεσίας είναι εντελώς δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες, ενώ στην συνέχεια υπάρχει μια εφάπαξ καταβολή του ποσού των 9,90€.

Όσο για την συμβατότητα του eSIM με συσκευές οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για το Galaxy Watch 4G της Samsung, αλλά χρήστες των iPhone XS και XS Max εδώ στην Ελλάδα ενημέρωσαν ότι κατάφεραν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στις συσκευές τους. Αν έχετε και εσείς παρόμοια εμπειρία μοιραστείτε την μαζί μας προκείμενου να ενημερωθεί ο κόσμος σχετικά με την συμβατότητα της νέας υπηρεσίας.

Α.δ.

#eSIM #Cosmote

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π