Αναζήτηση
  • SZ Team©

Απολαύστε τον τρόπο που λειτουργεί η pop-up selfie camera σε ένα... πειραγμένο OnePlus 7 Pro

Για όλους εσάς που ασχολείστε λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους με τον κόσμο των smartphones, θα σας είναι οικείο το όνομα: Zack. Είναι ο άνθρωπος του "JerryRigEverything" που βασανίζει smartphones, προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό ανθεκτικότητάς τους.


Αυτή τη φορά η... πρώτη ύλη του Zack είναι το ολόφρεσκο OnePlus 7 Pro, αλλά όχι για να το βασανίσει (αυτό έγινε σε άλλο video), αλλά για να το... γδύσει. Ναι καλά διαβάσατε. Ο Zack με την παροιμιώδη υπομονή που διαθέτει και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία αφαίρεσε από το back panel την χρωματική επίστρωση, έκανε μερικές παραλλαγές στο εσωτερικό της συσκευής και το αποτέλεσμα ήταν ένα OnePlus 7 Pro transparent edition.


Φυσικά η όλη διαδικασία έγινε για να αποκαλυφτεί ο μηχανισμός της motorized selfie camera και να μπορούμε να βλέπουμε το πως λειτουργεί κάθε φορά που την ενεργοποιούμε.


Σύμφωνα με τον Zack η OnePlus θα μπορούσε να έχει στις διαθέσιμες επιλογές και μια transparent edition του OnePlus 7 Pro μαζί με τις υπόλοιπες χρωματικές αποχρώσεις, αφού όπως αποδεικνύεται και από το video, δεν είναι κάτι απίθανο, ούτε κοστίζει ιδιαίτερα, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Οπότε ο μόνος τρόπος για να δείτε την συγκεκριμένη έκδοση είναι παρακολουθώντας το παρακάτω video και προσοχή, μην το δοκιμάσετε στην δική σας συσκευή, δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να σας φαίνεται!Α.δ.

#OnePlus #OnePlus7Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π