Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 8 και 8 Plus Red Special Edition


Το έκανε πέρυσι το ξανακάνει και φέτος. Η Apple ετοιμάζει μια Red Special Edition για τα iPhone 8 και 8 Plus. Και τα 2 μοντέλα στο πίσω μέρος θα έχουν γυαλί με μια εντυπωσιακή κόκκινη απόχρωση και κόκκινο αλουμίνιο περιμετρικά. Μπροστά η επιφάνεια θα είναι μαύρη και όχι λευκή, όπως ήταν στο iPhone 7 και 7 Plus, κάτι που πολλούς είχε "χαλάσει" σαν τελικό αποτέλεσμα.


Για όλους εκείνους βέβαια που περιμένουν μια αντίστοιχη έκδοση για το iPhone X τα νέα δεν είναι ευχάριστα, καθώς δεν θα υπάρξει Red Edition για το iPhone X παρά μόνο μια Red Leather Folio case με μια πιο βαθιά και σκούρα απόχρωση του κόκκινου χρώματος, η οποία θα έρθει να προστεθεί στην συλλογή των Product Red cases της Apple, όπου τα έσοδα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων πάνε στον αγώνα κατά του AIDS. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Apple στη δημοσιότητα, πέρυσι τα έσοδα από την συγκεκριμένη κατηγορία ανήλθαν στα 160 εκ. δολάρια και δόθηκαν στα αντίστοιχα ιδρύματα για την καταπολέμηση του θανατηφόρου υιού.

Τα κόκκινα iPhones θα είναι διαθέσιμα από τις 13 Απριλίου, ενώ η κόκκινη θήκη για το iPhone X θα είναι διαθέσιμη από σήμερα, 10 Απριλίου.

Α.δ.

#iPhone8 #iPhone8Plus #Apple

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π