Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Apple έδωσε το official update για το iOS 11.3 με Battery Health tool


Από χτες η Apple έδωσε και επίσημα το update για το iOS 11.3. Ένα από τα βασικά στοιχεία του νέου λογισμικού είναι το Battery Health tool, ένα εργαλείο που ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση που η συσκευή του έκλεισε απότομα λόγω μη επαρκούς ενεργειακής τροφοδότησης (ένα πρόβλημα, το οποίο είχαν εντοπίσει αρκετοί χρήστες).


Το συγκεκριμένο θέμα η Apple θέλησε να το λύσει με το "perfomance manager", το οποίο ουσιαστικά αποτρέπει τέτοιου είδους καταστάσεις. Φυσικά ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει την συγκεκριμένη επιλογή, ρισκάροντας όμως να σβήσει χωρίς προειδοποίηση η συσκευή του. Πάντως το συγκεκριμένο εργαλείο ενημερώνει και για την συνολική κατάσταση της μπαταρίας και πότε αυτή χρειάζεται να αντικατασταθεί.

Μια ακόμα λειτουργία του iOS 11.3 είναι το ARKit 1.5, ένα εργαλείο το οποίο χαρτογραφεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ανώμαλες επιφάνειες. Επιπλέον με το ARKit 1.5 γίνεται αναγνώριση εικόνων και αντικειμένων και έτσι επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει εικονικά στοιχεία σε κάθετες επιφάνειες.


Μια ακόμα ευχάριστη "πινελιά" στο νέο iOS 11.3 είναι η προσθήκη 4 νέων Animoji, ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, ένας δράκος και ένα κρανίο.

Το iOS 11.3 θα είναι διαθέσιμο για συσκευές από το iPhone 5s και μετά.

Α.δ.

#Apple

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π