Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Apple ετοιμάζει το iPhone SE 2 για το πρώτο 6μηνο του 2018


Κυκλοφορεί αρκετά έντονα το τελευταίο διάστημα η είδηση ότι η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει μέσα στο 2018 όχι 2 αλλά 3 συσκευές, το design των οποίων θα μοιάζει αρκετά σε αυτό του iPhone X. Μια εξ αυτών των συσκευών θα είναι μάλλον και ο διάδοχος του ξεχασμένου (πλέον) iPhone SE, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2018, ώστε να μπορέσει σε επίπεδο ανταγωνισμού να "χτυπήσει" το Galaxy S9 mini.


Το iPhone SE 2 (αν τελικά είναι αυτή η ονομασία) θα διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του iPhone 7, αλλά φυσικά σε πιο compact διαστάσεις. Λογικά η συσκευή θα διαθέτει την ίδια οθόνη σε μέγεθος με αυτή του iPhone SE με touch ID sensor, Apple A10 chipset και αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 128GB.

Εξωτερικά δεν περιμένουμε διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων (SE και SE 2), στο εσωτερικό κομμάτι όμως το iPhone SE 2 θα τρέχει out of the box iOS 11, ενώ θα διατηρήσει και την μπαταρία των 1700mAh.


Όσο για την τιμή της συσκευής, αν και είναι νωρίς ακόμα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 450$, ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται να ξεκινήσει από την Ινδία και μετά συνέχεια στην Κίνα και σε άλλες αγορές.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π