Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Apple θα ανακοινώσει τα νέα iPhones για το 2018 στις 12 Σεπτεμβρίου


Είναι επίσημο, κρατήστε μόνο μια ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου. Κρατήστε επίσης και ένα μέρος: Steve Jobs Theater in Cupertino. Ένα χρόνο ακριβώς μετά την παρουσίαση των περσινών iPhones και ήρθε η στιγμή για την ανακοίνωση των νέων συσκευών από την Apple για το 2018.


Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει 3 iPhones για το 2018: ένα ανανεωμένο iPhone με οθόνη 5.8'', ένα πιο οικονομικό iPhone με οθόνη 6.1'' και το κορυφαίο της σειράς με οθόνη 6.5'' και διαστάσεις όσο εκείνες του iPhone 8 Plus.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες μας έρχονται από το αξιόπιστο 9to5Mac και ξεδιαλύνουν κατά κάποιο τρόπο το τοπίο γύρω από τις ονομασίες των νέων iPhones. Συγκεκριμένα ο διάδοχος του iPhone X θα ονομάζεται iPhone XS και θα διατηρήσει την οθόνη των 5.8'' αλλά και το design. Το μεγαλύτερο iPhone με την οθόνη των 6.5'' είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί ως iPhone XS Plus.


Όπως και να `χει οι 2 νέες συσκευές της Apple και σύμφωνα με την εικόνα που ανέβασε το 9to5Mac, διαθέτουν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων dual camera στο πίσω μέρος, μεταλλικό πλαίσιο, γυάλινο back panel, AMOLED οθόνες, ενώ στο εσωτερικό τους θα υπάρχει ο επεξεργαστής A12 συνδυασμένος με 4GB ram και αποθηκευτικό χώρο 3 επιλογών: 64GB, 256GB και 512GB.

Το τρίτο και πιο οικονομικό iPhone της σειράς θα διαθέτει οθόνη 6.1'' χαμηλότερης ανάλυσης με οθόνη LCD, πλαίσιο από αλουμίνιο, μονή κάμερα στο πίσω μέρος και ram μόλις 3GB.

Α.δ. + Α.δ.

#Apple

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π