Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Archos στα πλαίσια της IFA 2017 παρουσίασε μια ντουζίνα νέες συσκευές


Η γαλλική Archos είναι μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε "αθόρυβες" ανακοινώσεις των smartphone της. Αυτή τη φορά όμως βρέθηκε στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της IFA 2017 και παρουσίασε αρκετές συσκευές, τόσες που καλύπτει σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο δημιουργίας.


Η Archos παρουσίασε την σειρά Access, της οποίας το βασικό χαρακτηριστικό είναι οι απίστευτα χαμηλές τιμές. Έπειτα πάμε στο λίγο πιο ακριβό Archos Core 50, ενώ κλείνοντας παρουσιάστηκε και το ανθεκτικό Archos Sense, αλλά και το Diamond Alpha+. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

ARCHOS ACCESS - CORE 50

Η σειρά Access περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά μεγέθη οθονών, 4'', 4.5'', 5'' και 5.5'' με ανάλυση FWVGA. Ο επεξεργαστής είναι 4-πύρηνος, ενώ το πακέτο ram/rom είναι 1/8GB. Όλη αυτή η απλότητα μεταφράζεται σε πολύ χαμηλές τιμές, οι οποίες ξεκινούν από τα 49.99$ και φτάνουν μέχρι και τα 79.99$ για την έκδοση με την 5.5'' οθόνη.

Το Archos Core 50 διαθέτει οθόνη 5.5'' IPS HD, ενώ και αυτό έχει 4-πύρηνο επεξεργαστή. Οι βασικές εκδόσεις του Core θα είναι δυο: μια με 2GB ram και κάμερες 13Mp πίσω και 5Mp μπροστά, και μια φτηνότερη έκδοση με 1GB ram και κάμερες 8Mp πίσω και 2Mp μπροστά.

Και μπορεί να μιλάμε για low-budget συσκευές, η Archos όμως δίνει στο χρήστη την δυνατότητα επιλογής μεταξύ αρκετών χρωμάτων. Συγκεκριμένα για το Access οι επιλογές θα είναι μεταξύ Black, Blue και Yellow, ενώ για το Core 50 οι επιλογές θα είναι Black, Gray και Red.

ARCHOS SENSE 47X


Εδώ μιλάμε για μια συσκευή, η οποία είναι ανθεκτική σε νερό - σκόνη - πτώσεις και έρχεται με τιμή 129.99$. Σε αυτά τε λεφτά εκτός από τα παραπάνω παίρνουμε μια οθόνη 4.7'' IPS HD, 1GB ram και μπαταρία 3000mAh.

ARCHOS DIAMOND ALPHA+


Η οθόνη του Alpha+ είναι 5.2'' Full HD, ο επεξεργαστής είναι ο Snaodragon 653, ενώ η συσκευή διαθέτει και 6GB ram. Η τιμή της είναι στα 399€ και θα περίμενε κάποιος ότι μιλάμε για μια high-end συσκευή, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι δεδομένου ότι ουσιαστικά πρόκειται για το Nubia Z17 mini με διαφορετική ονομασία, το οποίο κυκλοφορεί ήδη εδώ και κάποιους μήνες.

Όλες οι νέες Archos συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Οκτώβριο.


Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π