Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Archos ανακοίνωσε το Diamond Omega με οθόνη 18:9


Τι σχέση μπορεί να έχει η Archos με την ZTE? Μπορεί πολλές μπορεί και καμία. Το θέμα είναι ότι η γαλλική εταιρεία ακολουθεί κατά πόδας τα τελευταία χρόνια την ZTE σε επίπεδο smartphones, και εξηγούμαστε.

Νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Archos παρουσίασε 2 συσκευές που ήταν πανομοιότυπες με 2 αντίστοιχες Nubia συσκευές που παρουσίασε η ZTE. Και εκεί που κάποιος μπορεί απλά να το θεωρήσει και σαν "αθώα" σύμπτωση έρχεται η συνέχεια να μας μπερδέψει κι` άλλο. Χτες η ZTE παρουσίασε τα Nubia Z17S και Z17 miniS. Μόλις ένα 24ωρο πέρασε και τη σκυτάλη πήρε η Archos, η οποία σήμερα παρουσίασε νέα συσκευή και μαντέψτε... είναι και πάλι ένα ZTE Nubia με άλλη ονομασία φυσικά!


Το Archos Diamond Omega διαθέτει οθόνη με αναλογία 18:9 και dual camera setup, όπως ακριβώς το Nubia Z17S. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 835 πλαισιωμένος με 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς δυνατότητα επέκτασης (λογικό φαίνεται). Η οθόνη είναι 5.73'' με ανάλυση 2160 Χ 1080 και το λογισμικό που τρέχει η συσκευή είναι το Android 7.1 Nougat.


Στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης dual camera setup με αισθητήρες 12Mp (f/1.8) + 23Mp (f/2.0, 2x zoom). Οι μπροστινές κάμερες είναι και οι 2 5Mp με δυνατότητα bokeh effect.

Το Archos Diamond Omega διαθέτει μπαταρία 3100mAh, η οποία φορτίζει μέσω USB Type-C θύρας, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Archos Diamond Omega θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τιμή 499.99€ και σε αποχρώσεις black και blue. Πιο Nubia Z17S δεν γίνεται...!

Α.δ.

#Archos

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π