Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Archos ανακοίνωσε 2 low-budget συσκευές με dual camera


Η Archos αποκάλυψε μόλις χτες δύο νέα smartphones που ανήκουν στην κατηγορία των low-end συσκευών, οι οποίες όμως διαθέτουν dual camera και εντυπωσιακό σχεδιασμό, τουλάχιστον αναλογιζόμενοι την τιμή απόκτησής τους.


Τα Archos 50 Graphite και Archos 55 Graphite θα κοστίζουν 130€ και θα είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Ιούνιο. Και οι 2 συσκευές θα διαθέτουν dual camera με ανάλυση 13Mp + 2Mp και Led flash. Σύμφωνα με την εταιρεία το αποτέλεσμα θα είναι ευκρινείς και ultra-wide φωτογραφίες με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και πολλά εφέ για beautification.


Και οι 2 συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, θα έχουν τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6737, χρονισμένο στα 1.5GHz και 16GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο εως και 128GB.


Η διαφορά μεταξύ των 2 μοντέλων βρίσκεται στην οθόνη, την μπαταρία αλλά και την ram. Συγκεκριμένα το Archos 50 διαθέτει οθόνη 5''HD με 1GB ram και μπαταρία 2400mAh, ενώ το Archos 55 διαθέτει οθόνη 5.5''HD με 2 GB ram και μπαταρία 3000mAh.

Τέλος και οι 2 συσκευές θα τρέχουν out of the box Android 7.0 Nougat, θα υποστηρίζουν dual SIM, δίκτυα 4G/LTE και θα έχουν θύρα USB Type-C.

Α.δ.

#Archos

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π