Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Archos παρουσίασε 4 νέες συσκευές αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά


Η γαλλική Archos παρουσίασε σήμερα 4 νέες συσκευές powered by Android και οι οποίες αφορούν αποκλειστικά την ευρωπαϊκή αγορά. Οι συσκευές είναι οι: Diamond Gamma, Diamond Alpha, Sense 55S και Sense 50X.

Όλες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Ιουλίου με την πιο ακριβή από αυτές να είναι η Archos Diamond Alpha με τιμή 299€, ακολουθεί η Arcos Sense 55S με τιμή 249€. Η σειρά κατάταξης περιλαμβάνει στη συνέχεια την Archos Diamond Gamma με τιμή 199€ και κλείνουμε με την Archos Sense 50X με τιμή 169€.

Ξεκινώντας με το design των συσκευών, οι δυο συσκευές Diaomond έχουν σχεδιαστεί από την γνωστή Nubia και όπως θα διαπιστώνετε και οι ίδιοι οι ομοιότητες είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, κάτι βέβαια το οποίο δεν μας χαλάει.


Το Diamond Alpha διαθέτει οθόνη 5.2'' Full HD με επίστρωση Gorilla Glass, έχει dual camera στο πίσω μέρος (monochrome + RGB) με αισθητήρα Sony IMX286, ενώ μπροστά συναντάμε την selfie camera ανάλυσης 16Mp. Ο επεξεργαστής του high-end phone είναι ο Snapdragon 652, ενώ η ram είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος 64GB επεκτάσιμος.


Το Diamond Gamma διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 5.5'' HD, βασική κάμερα ανάλυσης 13Mp με αισθητήρα της Samsung. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 435, έχει 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία είναι 3000mAh και η selfie camera είναι ανάλυσης 5Mp.


Το Sense 55S διαθέτει επίσης οθόνη 5.5'' HD, αλλά εδώ η ram είναι μόλις 2GB και ο αποθηκευτικός χώρος 16GB. Το καλό νέο για το 55S είναι ότι διαθέτει dual camera 8Mp, ενώ έχει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.


Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Archos είναι το Sense 50X, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των rugged smartphones με πιστοποίηση IP68. Ο επεξεργαστής είναι ο 4-πύρηνος MediaTek MT6737T συνδυασμένος με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη είναι 5'' HD με Gorilla Glass, ενώ η μπαταρία είναι 3000mAh.

Όλες οι νέες Archos συσκευές τρέχουν Android 7.0 Nougat και προς το παρών είναι διαθέσιμες στην ευρωπαϊκή αγορά και μόνο.

Α.δ.

#Archos

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π